uvařil 13. 4. 2015 14:30
Krkovička jako ptáčky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 4. 2015 14:30
Krkovička jako ptáčky
krkovice vepřová, salám točený, okurky sterilované, slanina anglická, cibule, sůl, pepř mletý, kmín mletý, bobkový list, koření nové koření, hořčice plnotučná, smetana, olej, mouka hladká
Přidáno před 53 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Od nápojů po dezerty: Mrkev dětem schováte do jakéhokoli druhu pokrmu. Mrkvovému dortíku nebo sladké omáčce neodolají!
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!