uvařil 13. 4. 2015 14:30
Krkovička jako ptáčky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 4. 2015 14:30
Krkovička jako ptáčky
krkovice vepřová, salám točený, okurky sterilované, slanina anglická, cibule, sůl, pepř mletý, kmín mletý, bobkový list, koření nové koření, hořčice plnotučná, smetana, olej, mouka hladká
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená
Trochu líné bochánky: Upečte si na Štědrý den typické staročeské pečivo peciválky