20 receptů jako inspirace na rychlé a levné obědy: Hodí se do práce, do školy i na doma
Každodenní vaření obědů je pro mnoho kuchařinek noční můrou. Otázka "Co dnes bude k obědu?" dokáže pěkně potrápit a přitom stačí docela málo k tomu, abychom připravili oběd z běžných surovin, které máme v lednici nebo ve špajzu.
Starost o to, jaké jídlo si připravit k obědu nebo na zítra do práce, odpadne, pokud sáhneme do zásob, které máme doma a uvaříme něco rychlého, snadného a levného, co nás zasytí a stačí na jednu nebo dvě porce. Poradíme vám, jak na to.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
- Aglio olio se sušenými rajčaty
- Sendvič s rajčatovo-bazalkovým pestem, hummusem a avokádem
- Pečené zrníčkové brambory
- Tortilla s uzeným lososem
- Kuřecí prso na másle s restovaným pórkem a žampiony
- Kuskus se zeleninou
- Kuřecí stripsy podle Majkla
- Těstovinový salát s avokádem
- Domácí hamburger s chedarem
- Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
- Salát s tuňákem a vejci
- Selská omeleta s hráškem
- Zeleninová hustá polévka s pohankou
- Bramborový guláš - buřtguláš
- Vrstvený salát do skleniček
- Rizoto s uzeninou
- Milánské špagety
- Zeleninový salát s koprem
- Čočkový salát (beluga)
1/20
1/20
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Potřebujete nasytit rodinu za pár korun? Zkuste slovenské prívarky. Bývají zeleninové, luštěninové a dokonce bramborové
Komentáře