Pomazánka "Uheráček"

casino Kuchař: casino

Pomazánky 2 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

50 g fermentovaný salám (Uherák, Poličan, Herkules...)
100 g měkký tavený sýr (Apetito, Smetanito...)
100 g tradiční pomazánkové, mascarpone
2 PL majonéza
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na masovém mlýnku pomeleme salám (nebo zmražený nastrouháme na jemné slzičce)

  2. Smísíme (ušleháme) se sýrem, "máslem" a naředíme majonézou.

Poznámka

Zdroj: produkt stejného názvu z obchodní sítě - pokus o napodobení. Lze s potěšením konstatovat, že polovině hodnotitelů (já mezi nimi nebyl) chutnal víc než originál :)

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pomazánka "Uheráček"

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Tuhle pomazánku dělám vždy na Silvestra. Je skvělá :yes:

    Odpovědět

  • hospodyne hospodyne

    Vděčná pomazánka.:yes: Jenom bych dala buď víc uheráku nebo míň toho ostatního:-):-)
    Se slzou v oku vzpomínám na uherskou pěnu v mléčňáku na třídě Míru v Pardubicích...Přesto, že ji dělám podle staré normy, mi ta pardubická chutnala víc:-)

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít