Chalupářské fazolky podle Mirka Donutila: Pikantní dobrota s vepřovým masem je do pár minut na stole a přípravu zvládne každý
Český král Karel IV. pořádal velkolepé hostiny, ale nejvíc si stejně pochutnal na obyčejném chlebu s máslem
Výborné kynuté těsto na cokoliv: Je báječně vláčné a nadýchané, podle vyzkoušeného receptu ho zvládnete snadno
Hodnocení 576× Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek 4. 1. 2022
Hodnocení 64× Jak nakrájet větší množství cibule krok za krokem. Jde to rychle a bez slz 28. 12. 2021
Video Hodnocení 255× Jak snadno tvarovat a péct rohlíky. Domácí mohou být lepší než od pekaře 1. 12. 2021
Hodnocení 34× Jak správně sbírat a sušit kuchyňské bylinky. Jejich využití je všestranné 2. 11. 2021
Hodnocení 109× Jak skladovat cibuli, koupenou i z vlastní zahrady. Podle našeho návodu vám vydrží dlouho 2. 11. 2021
Hodnocení 92× Jak zpracovat medvědí česnek. V kuchyni se používá nejlépe v syrovém stavu 2. 11. 2021
Video Hodnocení 66× Jak blanšírovat zeleninu. Správný postup zachová čerstvost zeleniny a zbaví ji bakterií a virů 9. 9. 2021
Hodnocení 448× Jak zpracovat libeček. Neobejde se bez něj žádná tradiční česká bramboračka 25. 8. 2021
Video Hodnocení 561× Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti 2. 6. 2021