Znojemská pečeně
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 580 kJ / 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,72 g |
Tuky | 7,12 g |
Vláknina | 11,62 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 327 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 12. 2013 17:19
7. 9. 2013 21:12
6. 4. 2013 05:58
5. 4. 2013 17:32
7. 2. 2013 11:42
23. 1. 2013 11:56
26. 11. 2012 16:53
8. 10. 2012 17:46
Ahoj!!!
26. 8. 2012 09:33
28. 7. 2012 15:53
5. 5. 2012 10:36
10. 4. 2012 18:07
4. 3. 2012 16:03
20. 2. 2012 19:25
22. 1. 2012 10:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 36 minutami
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 39 minutami
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 45 minutami
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 47 minutami
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 1 hodinou
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělá znojemská omáčka: Do české klasiky patří hovězí maso i lák z okurek
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: znojemská hovězí pečeně znojemska pečeně z vepřoveho masa znojemská znojemská vepřová pečeně znojemská hovězí pečeně recept recept na znojemskou pečeni znojemská recept nejlepsi recept hovezi po znojemsku hovězí znojemská pečeně recepty znojemska znojemská omáčka znojemnská pečeně recept na znojemskou recept znojemska nejlepší znojemská omáčka nejlepsi recept na znojemskou omacku hovězí znojemská znojemnská hovězí pečeně znojemská znojemskapecene
Suroviny: maso hovězí, okurky sterilované, mrkev, petržel, celer, cibule, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, pepř, tymián, sůl, vývar masový, olej
Znojemská pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYW2
36 názorů