Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Znojemská pečeně

Mezi jednu z oblíbených klasik patří znojemská pečeně z hovězího masa, s typickou omáčkou, v jejíž chuti hrají prim nakládané okurky. Za pomoci tlakového hrnce zvládnete připravit skvělý oběd za hodinu a půl.

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 75 min

90 min (15 min příprava + 75 min tepelná úprava)

12. 11. 2009 14:04

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 580 kJ / 617 kcal
Bílkoviny114,72 g
Tuky7,12 g
Vláknina11,62 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

6. 12. 2013 18:19

Dnes jsme měli na oběd, maso - plecko z divočáka. Excelentní!!! Dal bych deset bodů, kdyby to šlo. :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Manstein

7. 9. 2013 22:12

uvařil jsem to, fakt jak svíčková bez smetany, rýže se k tomu nehodí:-/

kcidgibi

6. 4. 2013 06:58

Aneta: i love you

pipon79

5. 4. 2013 18:32

Svíčková s okurkama :-))

george

7. 2. 2013 12:42

nezapomeňte na ty okurky! bez nich by z toho byla svíčková:-(

Magda

23. 1. 2013 12:56

Vynikajici!!!!!!:yes::yes::yes::yes:

Ludka

26. 11. 2012 17:53

Anetko musím říct,že tvoje znojemská pečeně je výborná stokrát lepší než ta originál která už od pohledu není gut a já ji ráda vůbec nemám,ale ta tvoje je pecka;-):-))

Kuchař

8. 10. 2012 18:46

Uváděné suroviny všechny do Znojemské nepatří,přesto,že to může být dobré.Znojemská je klasika,která má svůj tradiční obsah a kdo ji dělá jinak,pak už se tak nemůžejmenovat.Pak je to něco jiného.Je to jako bychom Ford vydávali za Fiat jen proto,že má čtyři kola,karoserii a motor.Držme se tradice a věci nové pojmenujme nově-třeba " Hovězí a la Věra,Magda,Pepa " aj.
Ahoj!!!

Zdenek

26. 8. 2012 10:33

Ty suroviny k receptu co jsou psané, tak jaké množství se z toho udělá omáčky?1 litr?Potřebuji udělat zhruba 2,5 litru a nevím kolik čeho mám přidat :)

Martina

28. 7. 2012 16:53

vynikající:yes: doporučuju

bocorka bocorka

5. 5. 2012 11:36

dělala jsem ji poprvé a je výborná, díky za recept:-K

Alzbetta Alzbetta

10. 4. 2012 19:07

Taky tak dělám,ještě přilívám lák s okurek.Je výborná:-p.Doporučuji:yes::yes:

pajatruck pajatruck

4. 3. 2012 17:03

Super recept,nema chybu.Bodik pridavam:yes:

Martin

20. 2. 2012 20:25

Nejlepší znojmo!!!! Povedený recept, doporučuji:yes::yes::yes:

Míša z Hradce

22. 1. 2012 11:38

Tento recept je typický pro "znojmo", je vynikající. Tady je jen trochu pozměněn tím, že se připravuje v "papiňáku", ne v troubě. Zkuste tento , je rychlejší a výsledek je výborný !!!!!

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: znojemská hovězí pečeně znojemska pečeně z vepřoveho masa znojemská znojemská vepřová pečeně znojemská hovězí pečeně recept recept na znojemskou pečeni znojemská recept nejlepsi recept hovezi po znojemsku hovězí znojemská pečeně recepty znojemska znojemská omáčka znojemnská pečeně recept na znojemskou recept znojemska nejlepší znojemská omáčka nejlepsi recept na znojemskou omacku hovězí znojemská znojemnská hovězí pečeně znojemská znojemskapecene

Suroviny: maso hovězí, okurky sterilované, mrkev, petržel, celer, cibule, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, pepř, tymián, sůl, vývar masový, olej

TopRecepty.cz

Znojemská pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZYW2