Někdo to rád sladké: Naučte se boží dobroty ke kávě i perfektní zákusky!
13. 4. 2021 Tipy a triky
Zákusky dokážou každému setkání dodat slavnostní punc elegance. Myslíte si, že vyrobit krásné větrníky, dobrý punčák nebo vynikající krémové řezy je těžké a sami to nezvládnete? Omyl! Naučte se cukrařině a buďte za hvězdu!
Zákusky jako od mistra cukráře
Nemusíte být vyučený mistr cukrář, abyste zvládli naprosto perfektní zákusky! Proč jejich výrobu zařadit mezi svoje kuchařské dovednosti? Třeba už pro tu zábavu a možnost být kreativní. Můžete pak vypomáhat nejen sobě, ale i svým přátelům při pořádání různých oslav. Nehledě na to, že domácí je vždycky lepší. Navíc, klasické cukrárny s už vlastně retro zákusky, jako jsou třeba indiánky nebo punčové řezy, pomalu, ale jistě mizí...
Mohlo by vás zajímat
Popusťte uzdu fantazii!
Pokud jste fanoušky zákusků, které mají klasickou podobu i chuť, přesto chcete zkusit něco originálního, inspirujte se některými z následujících receptů. Zkusit můžete například nějaký nepečený kousek, který zvládne opravdu každý...
Mohlo by vás zajímat
Rádi mlsáte, ale snažíte se zbavit nějakého toho kila navíc? Pak vás jistě potěší, že hřešit se dá i zdravě! Většinou stačí ubrat nebo zcela nahradit cukr nějakou více fit variantou sladidla a dobrota je hned vhodnější pro dietáře!
Mohlo by vás zajímat
Témata
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Jak chudý učeň ke štěstí přišel: Kde se vzal Sachrův dort, symbol Vídně?
Retro cukrárna: Z jaké dobroty se vyvinula kremrole a kde vzal indiánek svůj název?
Zákusek inspirovaný nanukem: Ať božské Míša řezy ovládnou i vaši domácnost!
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 12 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
MasterChef Česko na sladko: Jak zvládnout odpalované těsto a upéct perfektní věnečky?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů