Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní Dny Marianne odstartují už v pátek 15. září 2023 a vy budete mít celý víkend na to, výhodně nakupovat se slevami až 60 % ve více než 3300 obchodech a e-shopech po celé České a Slovenské republice. Věděli jste, že si můžete v rámci této akce koupit levněji i kuchařky z edice Toprecepty či Apetit? A to není zdaleka všechno.

Slevové kupony v mobilní i webové aplikaci

Dny Marianne bývají tradičně velkým nákupní svátkem. Letos začínají v pátek 15. září a výhodně nakupovat můžete až do neděle 17. září. Kuponové knížky plné slev jsou součástí zářijových vydání časopisů Marianne, Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl. 

Slevové kupony však nenajdete pouze v tištěných časopisech, ale dostanete se k nim také prostřednictvím mobilní aplikace Dny Marianne, kterou si postačí stáhnout a nainstalovat. Po zaregistrování si můžete za 110 Kč zakoupit elektronické kupony a rázem budete mít všechny slevy doslova v kapse. 

V mobilní aplikaci jsou kupony seřazeny přehledně, přičemž nejvýhodnější nabídky najdete pod označením Zlaté kupóny. Jde o slevové nabídky, které by vašemu nákupnímu oku rozhodně neměly uniknout.

Další možností, jak se ke kýženým kuponům dostat, je webová aplikace. Nemusíte nic instalovat a postačí vám počítač s internetem. Za kupony zaplatíte rovněž 110 Kč a čeká vás s nimi stejně radostné nakupování jako s novou aplikací Dny Marianne.

Nejlepší slevy Dnů Marianne 2023

Slevové kupony lze uplatnit ve více než 3300 obchodech a e-shopech po celé České a Slovenské republice. Na Slovensku dokonce akce trvá až do pondělí 18. září, neboť na pátek 15. září připadá u našich sousedů den pracovního klidu. Nakoupit si můžete nejenom bytové doplňky, elektroniku či pomocníky do kuchyně.

Vybrali jsme tři zajímavé nabídky z více než 500 kuponů. Jeden ze zlatých kuponů vám zajistí slevu 50 % na nákup produktů z kuchařské edice Toprecepty.cz. Přičemž sleva 50 % se vztahuje na všechny nabízené kuchařky. Můžete tak díky ní výrazně ušetřit i při nákupu aktuální novinky Náš rok v kuchyni, ve které najdete více než 200 prověřených receptů rozdělených do čtyř ročních období.

Slevy na kuchařky i online kurzy

Další zlatý kupon je sleva 50 % na Apetit kuchařky, které si můžete pořídit v eshopu. Slevový kód se vztahuje na všechny Apetit kuchařky, a to včetně novinek.

Se slevou 50 % si můžete pořídit také online kurzy z našeho webu Extrakurzy.cz, ve kterých se můžete učit od těch nejlepších. Nechte se pěkně v pohodlí domova inspirovat mistry svého oboru. Tyto kurzy jsou jak pro začátečníky, tak i pokročilé. Na výběr jsou třeba kurzy Sváteční oběd s Honzou Punčochářem, Škola vaření omáček s Petrem Hajným či Hříšné moučníky z odpalovaného těsta podle Heleny Fléglové.

Dny Marianne 2024

Dny Marianne 2024 začínají v pátek 12. dubna a budou probíhat až do pondělí 15. dubna. Bude možné využít slevy až 60 % do více než 2400 obchodů i e-shopů po celé České republice i Slovenské republice.

Kupony na Dny Marianne 2024

Slevové kupóny jsou součástí dubnových vydáních časopisů Marianne, který už je na stáncích a dále Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl, které jdou do prodeje 20. března. Dále je najdete v mobilní aplikaci či v internetovém prohlížeči.

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více