FoodPark Brno - největší potravinový trh na Moravě
9. 1. 2016 Tipy a triky
FoodPark je nový projekt přinášející do Brna novou tradici a kulturu. Cílem projektu je přitáhnout obyvatele Jižní Moravy na pravidelný potravinový trh, který se koná pod záštitou města Brna a představuje největší přehlídku regionálních a řemeslných producentů na Moravě.
Rok 2016 přivítáme ve velkém stylu zabíjačkovým speciálem, kde si můžete zakoupit nebo pochutnat přímo na místě na zabijačkových pochoutkách té nejvyšší kvality. Čerstvé jitrnice, jelita, tlačenka či prejt provoní celou halu, polévky zahřejí Vaše bříška. Naši prodejci Vám ukážou, že zabíjačka nemusí být vždy pouze z vepřového masa a příznivci zdravého životního stylu, vegetariáni či raw příznivci si taky přijdou na své. Těšit se můžete na nové prodejce, které Vám již brzy představíme. Sledujte náš Facebook nebo www.foodpark.cz.
Další termíny a tematické zaměření akcí:
- 23.1. – zabíjačkový speciál
- 6.2. – sladký valentinský speciál
- 20.2. – pravidelný potravinový trh
- 5.3. – sýry a víno speciál
- 19.3. – pravidelný potravinový trh
- 2.4. – pravidelný potravinový trh
Akce se konají pravidelně každou druhou sobotu v prostorách haly na Malé Americe v Brně na ulici Hybešova 1 (vchod z ulice Nádražní) od 9 do 15 hodin.
FoodPark s.r.o.
tel.: 774 436 639
info@foodpark.cz
www.foodpark.cz
https://twitter.com/foodparkbrno/
https://instagram.com/foodparkbrno/
https://facebook.com/foodparkbrno
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Mýty o sacharidech a hubnutí: Opravdu je nesmíte k večeři? Omyl, jen je třeba zvolit ty správné a správně je zkombinovat
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 10 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 12 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské madlenky jsou sušenky z piškotového těsta: Poradíme vám, jak je upéct
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník