rady a nápady
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas je dnes polevka z cervene cocky a znovu…“ hazel, před 9 hodinami
„Hezké odpoledne , dnes k obědu smažená treska (v těstíčku),…“ MarcelaPa, před 17 hodinami
„Dobrý deň želám. Ja som si dnes uvarila obľúbenú šošovicovú…“ Julia Oskerova, před 18 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 8 minutami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 11 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 13 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 16 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem: Kouzlo báječné chuti a vůně sladké omáčky je ve vanilkovém lusku a husté smetaně
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Vyzkoušejte zeleninové hranolky – jsou chutné, křupavé a dietní
9. 5. 2014 17:03
25. 2. 2014 08:48
Naplňte dřez vodou, přidejte šálek octa a ovoce a zamíchejte.
Nechte stát 10 minut.
Voda bude špinavá a ovoce se bude jiskřit, bude bez vosku, nebo špinavého
filmu.
Je to dobré také pro bobule, neboť nebudou tak plesnivět.
Když to uděláte s jahodami, tak vám vydrží týdny..
něco na tom bude, ocet je kouzelník na ledacos
25. 6. 2009 17:11
25. 6. 2009 16:56
27. 5. 2009 11:30
27. 5. 2009 11:05