rady a nápady
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas je dnes polevka z cervene cocky a znovu…“ hazel, před 3 hodinami
„Hezké odpoledne , dnes k obědu smažená treska (v těstíčku),…“ MarcelaPa, před 11 hodinami
„Dobrý deň želám. Ja som si dnes uvarila obľúbenú šošovicovú…“ Julia Oskerova, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 10 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Linecké ovocné košíčky podle cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: Díky těmto radám se krém nesrazí a korpus bude krásně křehký
Jak poznat kvalitní čokoládu? Sledujte složení, množství kakaa i původ kakaových bobů
Dokud peču, žiju, říká Iva Trhoňová, která je upoutána na vozík, přesto vydává kuchařky, fotí a vymýšlí nové recepty
9. 5. 2014 17:03
25. 2. 2014 08:48
Naplňte dřez vodou, přidejte šálek octa a ovoce a zamíchejte.
Nechte stát 10 minut.
Voda bude špinavá a ovoce se bude jiskřit, bude bez vosku, nebo špinavého
filmu.
Je to dobré také pro bobule, neboť nebudou tak plesnivět.
Když to uděláte s jahodami, tak vám vydrží týdny..
něco na tom bude, ocet je kouzelník na ledacos
25. 6. 2009 17:11
25. 6. 2009 16:56
27. 5. 2009 11:30
27. 5. 2009 11:05