Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Dobrý deň, u nás v noci búrka , teraz striedavo oblačno,…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezký den u nás byla dršťková polévka a tvarohové knedlíky…“ Simona Skolakova, před 6 hodinami
„Hezkou,i když deštivou sobotu.Dnes pečené kuří hnátky s…“ mimosa, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 21 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 23 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Přečtěte si Zobrazit více
Ochutnejte clafoutis: Francouzský třešňový moučník vypadá jako pudink a peče se schválně s peckami
Vítězka Peče celá země Martina pokřtila svoji kuchařku: Tekly slzy štěstí, bouchalo šampaňské a ochutnávaly se trubičky s nivou
Ochutnejte Kodaň: Kde koupíte nejlepší krevetové chlebíčky, kam zajít na tržnici a co si přivézt domů
24. 9. 2015 07:42
dík za rady a nej recepty jeste me láká třeba udelat paštiku z kachních jater ale dává se víno či neco podobného a to já nevedu, max rum na cukroví
23. 9. 2015 18:44
23. 9. 2015 13:16
p1030843_1075711786.jpg
p1030845.jpg
23. 9. 2015 10:59
23. 9. 2015 08:52
22. 9. 2015 13:27
20150922_130324.jpg
22. 9. 2015 13:01
22. 9. 2015 12:50
22. 9. 2015 09:35
22. 9. 2015 00:01
musí vřít a stačí na vteřinku ....
21. 9. 2015 23:05
Králík a nutrie jsou dietní masa. Králíka mívají v masně, a pokud já vím, tak buď celého chlazeného nebo stehna mražená, občas i hřbety mražené. Nutrii už jsem hodně let v obchodě neviděla, ale pokud bys našla chovatele, tak by Ti možná nechal.
21. 9. 2015 22:05
21. 9. 2015 17:21
lencas:Na gulas muzes pouzit i hovezi zadni, nebo tzv. podpleci, to je libove a pritom ne suche a cenove prijatelnejsi, nez zadni.Z veprove kyty muzes klidne udelat i gulas, ale bude maso sussi.Nam to ovsem take nevadi.Na peceni pouzij kotletu vcelku, doporucuji pect pod poklopem, odklopit az na samem konci na kurcicku.
Na vypecky bych pouzila nejspise libovou plec.Preci jen se ty kousky maji daleko vetsi tendenci vysusit, nez kdyz peces libove maso v celem kuse.
Z krutich prsou delavam i "svickovou", z vykosteneho krutiho stehna, prodava se jiz predpripravene, delavam gulas, segedin, pecu...
21. 9. 2015 17:02
21. 9. 2015 17:00
to víte mám ráda řízky kveták langoše,... ale bez fritáku problém a mám jen starou remosku, jednu plotýnku , zcela bez trouby
Předchozí 1 … 1210 1211 1212 1213 1214 … 2380 Další