Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 14 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Pastýřská pomazánka byla výborná, dokonce manžel ani…“ tara23, před 14 hodinami
„Pekný podvečer dievčatá. Mala som tu dnes dcéru s rodinou.…“ Julia Oskerova, před 15 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 19 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
22. 9. 2015 13:01
22. 9. 2015 12:50
22. 9. 2015 09:35
22. 9. 2015 00:01
musí vřít a stačí na vteřinku ....
21. 9. 2015 23:05
Králík a nutrie jsou dietní masa. Králíka mívají v masně, a pokud já vím, tak buď celého chlazeného nebo stehna mražená, občas i hřbety mražené. Nutrii už jsem hodně let v obchodě neviděla, ale pokud bys našla chovatele, tak by Ti možná nechal.
21. 9. 2015 22:05
21. 9. 2015 17:21
lencas:Na gulas muzes pouzit i hovezi zadni, nebo tzv. podpleci, to je libove a pritom ne suche a cenove prijatelnejsi, nez zadni.Z veprove kyty muzes klidne udelat i gulas, ale bude maso sussi.Nam to ovsem take nevadi.Na peceni pouzij kotletu vcelku, doporucuji pect pod poklopem, odklopit az na samem konci na kurcicku.
Na vypecky bych pouzila nejspise libovou plec.Preci jen se ty kousky maji daleko vetsi tendenci vysusit, nez kdyz peces libove maso v celem kuse.
Z krutich prsou delavam i "svickovou", z vykosteneho krutiho stehna, prodava se jiz predpripravene, delavam gulas, segedin, pecu...
21. 9. 2015 17:02
21. 9. 2015 17:00
to víte mám ráda řízky kveták langoše,... ale bez fritáku problém a mám jen starou remosku, jednu plotýnku , zcela bez trouby
21. 9. 2015 16:17
Voda se musí vařit, nebo stačí jen horká?
21. 9. 2015 15:34
mně se osvědčilo ponořit osmažené (květák, řízek, karbanátek) na několik vteřin do vroucí vody, kupodivu to funguje smažené pak není nasáklé tukem většina tuku zůstane ve vodě a chuťově to není poznat. Kdysi to doporučila kamarádce doktorka, když měla mononukleózu.
21. 9. 2015 14:46
21. 9. 2015 14:16
lencas: další od Drobka:
http://www.toprecepty.cz/recept/29101-smazeny-kvet...
od yanull:
http://www.toprecepty.cz/recept/12935-smazeni-a-do...
a dokonce Řízky v jogurtu (pečené v troubě) od Iljuši:
http://www.toprecepty.cz/recept/4594-rizky-v-jogur...
21. 9. 2015 14:13
21. 9. 2015 14:12
Předchozí 1 … 1211 1212 1213 1214 1215 … 2380 Další