Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, před 10 hodinami
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
„Mleté maso “ Nadja, před 19 hodinami
Poslední příspěvky
„mika59: Špagetka To mě moc mrzí Znaly jsme se ze srazů a…“ Anna Kocikova, před 10 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka s krupičkou a ještě…“ Simona Skolakova, před 12 hodinami
„mika59: Tak to je mně moc líto, že už Laďka není mezi námi.…“ pipre, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 18 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 22 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno 6. 6. 2024 22:54
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Přečtěte si Zobrazit více
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí
Kulajda jako z Prostřena: Víte, jak ji uvařit, aby byla dokonalá? Pomůže malý trik s dochucením!
Medovníková roláda: Báječně vláčný a medem vonící moučník s karamelovým krémem se rozplývá na jazyku
25. 1. 2016 11:26
25. 1. 2016 11:10
24. 1. 2016 19:38
24. 1. 2016 19:33
výbornou okurkovou omáčku s knedlíkem. Děti ji zbožňuj.
24. 1. 2016 19:24
24. 1. 2016 16:22
24. 1. 2016 11:28
buchty_-_horkovzduch_001b.jpg
kulajda_001.jpg
24. 1. 2016 11:10
24. 1. 2016 11:04
24. 1. 2016 10:56
24. 1. 2016 09:42
23. 1. 2016 21:15
Zítra bude rizoto s kuřecím masem.
23. 1. 2016 20:51
Na zítra jsem si vyndala králičí stehna a vepřové maso,tak upeču vše na česneku,bude k tomu zelí a knedlík nebo bramborPolévku ještě rozmýšlím,ale když na česneku,tak asi i česneková polévka bude to nedělní detox
23. 1. 2016 17:25
23. 1. 2016 16:40
Peču na suché teflonové pánvi, bojím se, že bych to v troubě neuhlídala a vysušila
Předchozí 1 … 1164 1165 1166 1167 1168 … 2382 Další