zavařování v troubě
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 54 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dnes byl buřtguláš.“ Nadja, před 38 minutami
„Hezký večer všem. tara23: Věrko, já to brala podle Petra…“ Nadja, před 44 minutami
„Dnes byl kuří vývar a candát na másle s bramborem“ mimosa, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Banana split
Přidáno před 15 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
28. 2. 2019 14:18
8. 8. 2010 20:35
9. 3. 2010 10:58
9. 3. 2010 09:30
tipy_pro_zavarovani.doc
19. 1. 2010 17:41
19. 1. 2010 17:04
19. 1. 2010 16:14
Jen bych touto drobností chtěla apelovat na všechny, které zadávají recepty, aby - až budou zadávat název receptu - se na něj kriticky podívali, zda bude při vyhledávání výstižný.
19. 1. 2010 15:58
19. 1. 2010 15:51
18. 1. 2010 21:49
18. 1. 2010 21:37
Hougby v nálevu - 30 min při 90 °C, směs hub v tuku - 50 min. při 100°C a druhý den znova
Jinak vždycky do vychladnutí otáčím sklenice na víčko
18. 1. 2010 21:36
18. 1. 2010 21:15