Kuře v komíně
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejchutnější jsou čerstvě vytažená z udírny, teplá, měkounká a voňavá kouřem.
Fotky nemám nic moc, protože si synek na týden své dovolené půjčil můj foťák a mně zbyla na focení jen kamera :-/
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2015 14:20
zizala: až budeš mít návštěvu opravdu naplánovanou, rádi nachystáme
mika59: jsem zvědavá, jak budou chutnat - nám tedy chutnají opravdu moc
mika59: jsem zvědavá, jak budou chutnat - nám tedy chutnají opravdu moc
24. 3. 2015 12:20
To je náhoda,manžel zrovna dodělal domácí udírnu,tak to bude asi první uzení.Dík za tip.
24. 3. 2015 12:15
Tý jo Takže návštěvu u Tebe budu hlásit 2-3 dny předem
24. 3. 2015 12:06
Nedávno jsme dělali znovu, přidala jsem lepší fotku
25. 10. 2013 11:13
děkuji
25. 10. 2013 10:06
uzeni: musela jsem s dotazem k manželovi - zpočátku udí dost teplým kouřem, pak chladnějším. Ale naše "udírnička" je vlastně v komíně doma postaveného většího zahradního krbu, takže teplota v ní bývá spíš vyšší.
Snad ti to trochu pomůže...?
Snad ti to trochu pomůže...?
24. 10. 2013 14:53
jak asi má být teplota
22. 10. 2013 14:26
dotaz: kuze vyuzeneho kurete je slana hodne, maso je jako stavnata sunka, nejchutnejsi (aspon pro nas) jeste horke z udirny.
Pokud chcete, mnozstvi soli o trochu snizte, zalezi na vas....
Pokud chcete, mnozstvi soli o trochu snizte, zalezi na vas....
22. 10. 2013 13:48
Ještě dotaz není te soli hodně, dělám poprvé?
22. 10. 2013 13:16
Lák, pomoc: vodu davame studenou. A pokud nebude na 2,5 kg kurat 5 l nalevu stacit, muzete podle potreby pridelat, ne?
22. 10. 2013 12:34
Dnes asi 2,5kg kuřecích čtvrtek naložím a v sobotu udím,bude stačit 5l nálevu.
22. 10. 2013 12:29
Voda má vařit,nebo může být studená?
Děkuji
Děkuji
7. 3. 2011 15:11
Velká dobrota+9
7. 3. 2011 13:39
Cathleen- moc ráda bych něco, někdy i někoho, pověsila za nožky, někdy i za krček, ale nemám ten komín. Musí to být dobrota+
2. 8. 2010 17:18
Kuřata by byla. Jenom ten komín . +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 1 hodinou
Bleskové rohlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 23 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 15 minutami
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 35 minutami
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 52 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 12 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak udit kure jak vyudit kuře uzení kuřete uzení kuřat udime kure kure do udirny kuře z udírny jak udit kurata kuře v udírně jak doma vyudit kuře jak se udí kuře udírny plechové udit kuře recepty do udírny lák na uzení kuřete nálev na uzené kuře recept na uzení kuřat udime kurata priprava kurete na uzeni recepty na uzení kuřat
Kuře v komíně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wKL8
24 názorů