Domácí vanilkový cukr
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:Verunko, no to mam radost ze rezy chutnaji,…“ hazel, před 5 hodinami
„Veronika.Hrozna: Veru tak to je známka,že se povedly tak…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Hezký večer, dnes byla kuřecí stehna na žampionech s…“ Eviip, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 13 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 14 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 22 hodinami
12. 5. 2010 10:47
12. 5. 2010 10:28
Jsem ráda,že se to vysvětlilo,na diskuzi se to najde,proto jsem Srettku o to prosilauž jsem myslela,že jsem něco zvorala já.
12. 5. 2010 10:20
11. 5. 2010 23:31
11. 5. 2010 19:59
11. 5. 2010 17:02
11. 5. 2010 16:41
11. 5. 2010 16:27
11. 5. 2010 15:58
11. 5. 2010 15:21
Kupte si Vanilkový lusk, nejlépe zalitý do fólie, protože ten má v sobě ještě dost aromatického oleje. Sice je to dražší kup, ale pak stačí nasypat klidně celé kilčo cukru do uzaviratelné sklenice, lusk po délce naříznu, poklepu tupou stranou nože a šup s ním do cukru. Z kraje je fajn ho občas protřást.Ale brzo máte rozkošné kilo vanilkového cukru, bez přidaných sajrajtů a voní uplně jinak-krásně Až se Vám bude zdát vysušený, a že to chvíli potrvá, opatřete mu nového parťáka a přidejte ho do cukru,případně dosypejte cukřík.
P.S.dovezli jsme si vanilkové lusky z dovolené, a to byla teprve vůně
vanilkaa.jpg