Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí omáčka - diskuze netýkající se receptu.

xjurny: tady jde o to, že slečna nebo paní Veronika Holubová sem recepty dává jen proto, protože ráda soutěží a chce mermomoci vyhrát, to podle mě není to pravé ořechové. je vidět že k vaření nemá žádný vztah a co se týče toho hovězího, psala že to dělal její přítel, ona nejspíš nevaří vůbec a nechává to na příteli.. Ono by možná stačilo kdyby ho přitom alespoň pozorovala a pak už by se tu do ní nikdo nenavážel..

Anna J.: Pravidla soutěže nelze měnit v jejím průběhu, to jsme tu už několikrát psali.

Hodnotit kvalitu receptu samozřejmě můžete. Pokud pod ten recept napíšete třeba "10 minut pro vaření hovězího masa v tlakáči se mi zdá málo.", tak tento komentář nikdo mazat nebude. Nesmí se to ale změnit v hádku o to, kdo je chytřejší a komu uteče manžel!

Ten recept se dá určitě vylepšit, ale autorka ho uvařila a měla s ním nějakou práci. Nikdo učený z nebe nespadl a pokud by ji nějaká dobrá duše k tomu receptu napsala nápady na vylepšení, možná by ten další recept byl o stupeň lepší, nemyslíte? A nebyl by právě tento přístup k začátečníkům to, co z tohoto portálu udělá TOP RECEPTY?

xjurny: Tak diskuze vznikla snad proto, abysme nekomentovali u jejího příspěvku.. Tak kde tedy můžeme vyjádřit svůj názor na vaření slečny Holubové? Jako nezlobte se na mě, ale dát sem takový recept že se hovězí maso vaří 10 minut v tlakáči je docela mimo... co když to podle ní nějaký začátečník uvaří a vyláme si zuby ???? Stejně je jasné že tu ty recepty dává kvůli soutěži tak proč nezměníte pravidla soutěže s tím, že budete hodnotit i kvalitu receptů?

:yes:

Veškeré příspěvky jsem smazal. Musíte uznat, že krom urážek v ní nebylo nic relevantního.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 48 minutami

„Přání a gratulace“ Nadja, před 21 hodinami

„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27

Marie

Nejnovější recepty Více