Utopenci - klasika
Utopenci jsou českým fenomén, který zná každý. Vedle nakládaného hermelínu patří mezi typický pijácký zákusek, který se z hospod přesunul do domácí kuchyně. Receptů na utopence je skoro tolik, kolik je kuchařek, ale vždy chutnají výtečně.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 672 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,28 g |
Tuky | 1,18 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 82,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jednoduché a chutné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2022 10:43
super
31. 12. 2015 09:32
Klasika ale zkuste obrátit poměr vody a octa je to lepší vyprošťovák.
20. 11. 2015 20:05
Návod dobrý jen nalev se nedal konzumovat strašně hodně octa musela jsem zřídit dalším pulitrm a více cukru
27. 5. 2015 08:31
to je přesně co hledám a za receptík děkuji !!!Nemám ráda ,,RYCHLOKVAŠKY Z BUŘTŮ,, ,ale pěkně uleželý utopence ...
24. 1. 2015 09:16
Jak dlouho utrpení vydrží než se konzumují?
11. 8. 2014 17:25
...jojo, samozřejmě, určitě - JEN SI KOMENTUJ
4. 5. 2014 15:28
bezvadné, dělám i tak, že buřtíky ještě proložím vrstvou kysaného zelí..
4. 5. 2014 08:50
scofiq:autora receptu trochu omlouvá to,že je tu nový/á,jinak je tu vyhledávač a stačilo přidat fotku a eventuelně v komentářích připsat co dělá jinakTakže nevím,proč ti vadí komentáře,snad máme právo se k receptu vyjádřit nebo snad né?????
A foto by autor měl/a opravdu předělat a vložit ho správně,když už tu recept je,tak ať vypadá i fotečka jak má být
A foto by autor měl/a opravdu předělat a vložit ho správně,když už tu recept je,tak ať vypadá i fotečka jak má být
4. 5. 2014 08:16
proboha, co to tu řešíte? /několikrát, naležato, upravit.../ vždyt jde o ty "super utopence" neee?!
nebo si tu někdo honí triko???
nebo si tu někdo honí triko???
3. 5. 2014 21:33
Fotka naležato , prosím, upravit.
3. 5. 2014 11:32
Simona Kucerova: ... a možná ani nestojí na hlavě, pardon, neleží na boku.
3. 5. 2014 11:07
Tato "klasika" už tu je několikrát
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta s tvarohem
Fitulka uvařila před 12 minutami
Šumavský bramborák, pečený v troubě
barbar uvařil před 18 minutami
Vepřové výpečky na černém pivu
Hana2123 uvařila před 24 minutami
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 11 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 13 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 14 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 14 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak správně naložit utopence utopenci recept ládi hrušky domácí utopenci jednoduchý recept recepty ládi hrušky utopenci utopenci podle ladi hrusky utopenci ládi hrušky utopencí recept lada hruska utopenci utopenci utopenci klasický recept tncz nova test špekačku klasicke utopenci buřty podle ládi hrušky recept na utopence utopenci od ládi hrušky recepty na utopence z buřtů super utopenci zavaření utopenci utopenci 5l jak se delají utopenci
Suroviny: špekáček, cibule, feferonka čerstvá, hořčice plnotučná, voda, ocet, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, cukr
Utopenci - klasika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9VL
12 názorů