Domácí vanilkový cukr
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, 29. 4. 2025 20:26
„2024 - změna designu u receptů ???“ veronika_straka, 27. 3. 2025 08:30
Poslední příspěvky
„magdalenka: magdalenka: Už jsem chtěla dát recept, ale…“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
„Dobrý večer 😊, my jsme dnes k obědu měli krůtí guláš s…“ MarcelaPa, před 6 hodinami
„Hezky vecer, u nas bude chili a cesnekovy chleb a udelam…“ hazel, před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
12. 5. 2010 08:47
12. 5. 2010 08:28
Jsem ráda,že se to vysvětlilo,na diskuzi se to najde,proto jsem Srettku o to prosila
12. 5. 2010 08:20
11. 5. 2010 21:31
11. 5. 2010 17:59
11. 5. 2010 15:02
11. 5. 2010 14:41
11. 5. 2010 14:27
11. 5. 2010 13:58
11. 5. 2010 13:21
Kupte si Vanilkový lusk, nejlépe zalitý do fólie, protože ten má v sobě ještě dost aromatického oleje. Sice je to dražší kup, ale pak stačí nasypat klidně celé kilčo cukru do uzaviratelné sklenice, lusk po délce naříznu, poklepu tupou stranou nože a šup s ním do cukru. Z kraje je fajn ho občas protřást.Ale brzo máte rozkošné kilo vanilkového cukru, bez přidaných sajrajtů a voní uplně jinak-krásně
P.S.dovezli jsme si vanilkové lusky z dovolené, a to byla teprve vůně