Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, před 16 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„tara23: Věrko je vidět,že je umíš a všici v rodině je mají…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„tara23: Zase 6 plechů?“ Veronika.Hrozna, před 3 hodinami
„Hezký den u nás pečená uzená kuřecí stehna s bramborovou…“ Eviip, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 9 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
Došla vám paprika uprostřed vaření? Vsaďte na zaručené rady, jak to zachránit
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Jak na zimu dobře uskladnit velkou úrodu jablek? Při správném zacházení vydrží v dobré kondici až do dubna
24. 9. 2015 09:45
24. 9. 2015 07:42
dík za rady a nej recepty jeste me láká třeba udelat paštiku z kachních jater ale dává se víno či neco podobného a to já nevedu, max rum na cukroví
23. 9. 2015 18:44
23. 9. 2015 13:16
p1030843_1075711786.jpg
p1030845.jpg
23. 9. 2015 10:59
23. 9. 2015 08:52
22. 9. 2015 13:27
20150922_130324.jpg
22. 9. 2015 13:01
22. 9. 2015 12:50
22. 9. 2015 09:35
22. 9. 2015 00:01
musí vřít a stačí na vteřinku ....
21. 9. 2015 23:05
Králík a nutrie jsou dietní masa. Králíka mívají v masně, a pokud já vím, tak buď celého chlazeného nebo stehna mražená, občas i hřbety mražené. Nutrii už jsem hodně let v obchodě neviděla, ale pokud bys našla chovatele, tak by Ti možná nechal.
21. 9. 2015 22:05
21. 9. 2015 17:21
lencas:Na gulas muzes pouzit i hovezi zadni, nebo tzv. podpleci, to je libove a pritom ne suche a cenove prijatelnejsi, nez zadni.Z veprove kyty muzes klidne udelat i gulas, ale bude maso sussi.Nam to ovsem take nevadi.Na peceni pouzij kotletu vcelku, doporucuji pect pod poklopem, odklopit az na samem konci na kurcicku.
Na vypecky bych pouzila nejspise libovou plec.Preci jen se ty kousky maji daleko vetsi tendenci vysusit, nez kdyz peces libove maso v celem kuse.
Z krutich prsou delavam i "svickovou", z vykosteneho krutiho stehna, prodava se jiz predpripravene, delavam gulas, segedin, pecu...
21. 9. 2015 17:02
Předchozí 1 … 1203 1204 1205 1206 1207 … 2373 Další