Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, před 19 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„tara23: Věrko je vidět,že je umíš a všici v rodině je mají…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„tara23: Zase 6 plechů?“ Veronika.Hrozna, před 6 hodinami
„Hezký den u nás pečená uzená kuřecí stehna s bramborovou…“ Eviip, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 13 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 19 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
Zapomenuté vložky do polévek: Ochutnejte piškotový svítek či vaječné krupky podle Sandtnerky
Buchty po ránu: Josef Maršálek uvařil luxusní bramborové knedlíky s blumami a dvěma chutnými překvapeními
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici
21. 9. 2015 17:00
to víte mám ráda řízky kveták langoše,... ale bez fritáku problém a mám jen starou remosku, jednu plotýnku , zcela bez trouby
21. 9. 2015 16:17
Voda se musí vařit, nebo stačí jen horká?
21. 9. 2015 15:34
mně se osvědčilo ponořit osmažené (květák, řízek, karbanátek) na několik vteřin do vroucí vody, kupodivu to funguje smažené pak není nasáklé tukem většina tuku zůstane ve vodě a chuťově to není poznat. Kdysi to doporučila kamarádce doktorka, když měla mononukleózu.
21. 9. 2015 14:46
21. 9. 2015 14:16
lencas: další od Drobka:
http://www.toprecepty.cz/recept/29101-smazeny-kvet...
od yanull:
http://www.toprecepty.cz/recept/12935-smazeni-a-do...
a dokonce Řízky v jogurtu (pečené v troubě) od Iljuši:
http://www.toprecepty.cz/recept/4594-rizky-v-jogur...
21. 9. 2015 14:13
21. 9. 2015 14:12
21. 9. 2015 14:11
http://www.toprecepty.cz/recept/13321-kvetak-smaze...
21. 9. 2015 14:08
http://www.toprecepty.cz/recept/44964-obed-ci-vece...
a docela mi to chutnalo.
21. 9. 2015 14:05
Můžeš použít i krůtí, králíka, nutrii...
S květákem v troubě nemám zkušenosti, ale někde tady rcp určitě je.
21. 9. 2015 13:54
@Lencas - co kdybys ho dala do trouby? Nemám s tím zkušenosti, ale napadlo mě to - dělám takhle pečenýho smaženýho králíka v troubě a chystám se tak dělat i karbenátky (pečený v troubě), možná by to šlo i s květákem?
21. 9. 2015 13:34
nemám friták, dá se kveták,... obalit a usmažit, aby nebyl nasáklý olejem jako z pánvičky ?
nesmím ted nic moc mastného a tučného a nejak si nevím rady
21. 9. 2015 12:47
21. 9. 2015 12:17
001_1875529987.jpg
002_1639795432.jpg
21. 9. 2015 11:38
Předchozí 1 … 1204 1205 1206 1207 1208 … 2373 Další