Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas je dnes polevka z cervene cocky a znovu…“ hazel, před 1 hodinou
„Hezké odpoledne , dnes k obědu smažená treska (v těstíčku),…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Dobrý deň želám. Ja som si dnes uvarila obľúbenú šošovicovú…“ Julia Oskerova, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 3 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 6 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 8 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pokrm maďarských pastevců šlambuc: Kotlíkový grenadýrmarš ze tří surovin voní slaninou a skvěle zasytí
Připravili jsme legendární Marry Me Chicken: Šťavnaté kuře s omáčkou, která prý funguje jako magnet na manželství
Jídelníček agenta Jamese Bonda: Nesnáší kafe, miluje vejce na všechny způsoby a s chutí si dopřeje voňavý kebab
13. 1. 2016 23:47
13. 1. 2016 22:02
13. 1. 2016 21:51
13. 1. 2016 21:15
13. 1. 2016 20:27
13. 1. 2016 20:08
13. 1. 2016 20:03
Danca: také děkuji za radu, ale to snad ani zkoušet nebudu, nechci ho dělat metrák, a na ty asi 2 skleničky, které bych z toho měla,to nestojí za to.
13. 1. 2016 19:36
13. 1. 2016 18:50
13. 1. 2016 18:41
13. 1. 2016 18:29
Myslím si, zda bude i po rozmrazení dostatečně tuhý, jestli se nerozteče.
Z důvodu větší práce a našpiněného nádobí bych sulcu ráda udělala více najednou, ale nesníme ho všechen tak brzy, aby se nezkazil. A nevím, jak jinak ho uchovat.
Předchozí 1 2