Mražené fazolky
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to recept - nerecept, možno ho niekto nepozná a inšpiruje sa.
Skúšala som aj bez predvárania, ale myslím, že predvarené majú lepšiu chuť.
Kedysi som fazuľky zavárala do sladkokyslého nálevu, mrazenie mi však prijde jednoduchšie a menej pracné.
Fotku pridávam iba ilustračnú - zamrznuté vrecko nie je extra fotogenické.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2023 17:19
22. 10. 2023 13:31
22. 10. 2023 11:29
27. 7. 2013 13:23
27. 7. 2011 16:15
27. 7. 2011 16:05
27. 7. 2011 15:04
27. 7. 2011 14:26
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
27. 7. 2011 13:24
27. 7. 2011 13:04
Klariska:
27. 8. 2010 16:05
27. 8. 2010 15:58
27. 8. 2010 15:26
27. 8. 2010 14:52
27. 8. 2010 12:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 7 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 12 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 16 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 16 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 4 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 6 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 7 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 8 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 9 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 10 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak blanšírovat zeleninu před zmrazením? Zachová si pěknou barvu, křupavost a výbornou chuť
Jak zpracovat sklizenou zeleninu. Můžeme ji usušit, zmrazit, zavařit nebo nechat zkysat
Další recepty
Tématické fráze: jak zamrazit fazolove lusky zamrazení fazolek zmrazování fazolek mrazene zelene fazolky jak zamrazit zelené fazolky mrazení fazolek jak zamrazit fazolky fazolove lusky mrazeni mražení zelených fazolek zmrazování zelených fazolek zelené fazolky mražení zelené fazolky mražené mrazení fazolových lusků jak zmrazit zelené fazolky jak mrazit fazolky mrazene zelene fazolky recept zamrazovani fazolek zamrazovani fazolek mražené zelené fazolky recepty jak mrazit zelené fazolky
Suroviny: lusky fazolové, voda,
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
19 názorů