Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Není nad to, když si můžeme přebytky ze své zahrádky uchovat ve spíži na zimu. Naložené fazolky mají totiž široké možnosti použití například do polévek, omáček nebo jako samostatná příloha k masu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 510 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28,02 g |
Sůl | 70,00 g |
Sacharidy | 150,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk8z
Moje poznámka
Fazolové lusky ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk8z
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 47 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
zavařování fazolových lusků,
zelené fazolky zavařování,
zavařování zelených fazolek,
fazolky ve sladkokyselém nálevu,
nálev na fazolky,
zavařování fazolek,
jak zavarit zelene fazolky,
nálev na zelené fazolky,
zelené fazolové lusky zavařování,
zavařujeme fazolky,
sterilovane fazolky,
zelené fazolové lusky zavařene,
zavařujeme zelené fazolky,
fazolové lusky na smetaně,
fazolky ve slaném nálevu,
fazolky v sladkokyselém nálevu,
zelené fazolky ve slaném nálevu,
fazolky na smetaně od pohlreicha,
fazolky zavařování,
zelené fazolky zavařené
Suroviny:
lusky fazolové,
kopr,
voda,
ocet,
sůl,
cukr,
sladidlo umělé
Komentáře (10)
A fazolky musí projít tepelnou úpravou, protože za syrova jsou silně projímavé. Stačí je povařit jen jednou a poměrně krátce 5-6 minut. Zůstanou křehké
Recept je dobrý, taky je tak steriluju
JEDINÉ CO MI NESEDÍ. ŽE SE MAJÍ VAŘIT NEŽ SE ZAVAŘÍ A PŘED TÍM NEŽ SE JÍ TAK PRÝ TAKÉ SE MAJÍ VAŘIT ABY SE PRÝ JEDY VYVAŘILY. ALE MĚ SE TO NEZDÁ. PROTOŽE PAK SE JÍ JEN HMOTA A VŠECHNO CO VE FAZOLKACH JE SE VYLEJE DO KANÁLU.
CO VÍM TAK I BRAMBORY SIROVÉ JSOU JEDOVATÉ PODLE MĚ ZAVAŘENÍM A PAK UVAŘENÍM V JÍDLE SE JED ZTRATÍ A NEMUSÍ SE FAZOLKY CEDIT. NEVÍTE NĚKDO JAK TO JE? DĚKUJI MARTINA