Králík po hájecku
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 910 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,24 g |
Tuky | 44,55 g |
Vláknina | 16,69 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 55,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem napsala na celého králíka, ale dělala jen ze 4 předních stehen. Suroviny si můžete podle uvážení přidat, nebo ubrat, popřípadě vynechat. také šťávu není třeba zahušťovat, je to na chuti každého z nás.Místo špekáčků, které jsem nesehnala jsem použila hornickou klobásu.
Zdroj-http://www.sidenius.webgarden.cz/ upraveno podle mne.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2011 18:26
Jani, králíka mi moc rádi, ale problém je, kde ho vzít Jinak se mi recept líbí a tak dávám 17.boda
20. 7. 2011 18:20
Ty tvoje receptíky dokáží pěkně na jídlo nalákat, moc pěkné
20. 7. 2011 17:53
Sperka, jo , taky lovím koření, jako Ty, vajíčko už mám
20. 7. 2011 17:45
Jani já chci také mňam
20. 7. 2011 16:53
Tak bych možná dala kus uzeného bůčku,u nás mají v jednom řeznictví domácí. Úplně vždycky začnu slintat z té vůně,když tam vlezu
20. 7. 2011 16:31
1974andrea: ty špekáčky, nebo nějaká uzená klobása tomu dělají opravdu velmi zvláštní uzenou chuť. Taková jemně uzeno-zeleninová, nevím, jak lépe bych to vyjádřila. Taky vůbec není potřeba jich dávat tolik, stačí snad 2, nakrájet na větší kusy a ty pak třeba odstranit, když je nemáš ráda, ale chuť zůstane ve šťávě
Iriska: Já vždycky v Albertu beru ty přední nohy. Nejsou drahé, za balení cca 27-30 kč. Když mají jen jedny, počkám, až budou mít zase a hledám recept na králíka. To víš, moc masa na tom není, tak aby měl každý 2 nožky
Iriska: Já vždycky v Albertu beru ty přední nohy. Nejsou drahé, za balení cca 27-30 kč. Když mají jen jedny, počkám, až budou mít zase a hledám recept na králíka. To víš, moc masa na tom není, tak aby měl každý 2 nožky
20. 7. 2011 16:27
Jana Remkova:No vidíš, není nad spolupráci
Toho béřovického jsem už dělala. Byl fakt super. A tady toho jsem si uložila, až se dostanu ke králičímu masu.
Toho béřovického jsem už dělala. Byl fakt super. A tady toho jsem si uložila, až se dostanu ke králičímu masu.
20. 7. 2011 16:25
Teda králíka uz jsem neměla strašně dlouho,ale dala bych si. Osobně bych teda s prominutím vynechala ty špekáčky,stačila by mi slaninka,ale jinak
20. 7. 2011 16:21
spagetka: zkus, fakt, budeš překvapená a myslím, že mile
20. 7. 2011 16:20
Iriska:Miruš, já vždycky říkám, že snad nejlepší je, aspoň prozatím králík béřovický. Tady jsem byla hodně překvapená. Ŕíkala jsem si, sakra, toho je nějak hodně na to, králičí nohy jsem ani neviděla. Taky v původním receptu je-péct cca 1 hodinu na 160 stupňů. Ani náhodou!! Po 40 minutách to ani nevědělo, že se to peče! Tak jsem přidala stupně. Najednou vůně, od všeho něco. Uzená, zeleninová, vůně koření, no, krása. A Pejli byla u mně, jenže si na chvíli lehla a usnula.. A já jí nedala ani ochutnat!! Chudinka moje, musel ji stačit smažák!
PS. Díky za echo na DEKO!!! Mááááám!!! Huráááá!
PS. Díky za echo na DEKO!!! Mááááám!!! Huráááá!
20. 7. 2011 16:19
Jana Remkova: Teď už vím jak to vypadá a dám ti bod ,ne vážně - králíček je králíček
20. 7. 2011 16:15
:-ukládám a vyzkouším,půlka králíka je v mrazáku
20. 7. 2011 16:14
Tak to musí být boží +
20. 7. 2011 16:14
Co bych pro vás neudělala, vyměnila jsem tedy foto Díky za body i komentáře
20. 7. 2011 15:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 24 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 31 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 44 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 57 minutami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 2 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: králík recepty na kolik stupnu se pece kralik recepty z králika teskorecepty.cz na kolik se peče králík králík recept recept na kralíka recept králik recepty na králíka www teskorecepty cz na kolik stupnu pect kralika recept na celého králíka teskorecepty cz recept z kralika top recepty králík top recepty z králíka recepty králík recepty.kralika na kolik pect kralika na kolik stupňů se peče králík?
Suroviny: králík, koření grilovací, mrkev, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, špekáček, slanina anglická, koření nové koření, pepř, sůl, voda
Králík po hájecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwE3
44 názorů