Pstruh po kanadsku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 585 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,34 g |
Tuky | 33,10 g |
Vláknina | 3,62 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 14,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Kuchyně USA (upraveno)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2024 20:02
Čistě ryba při takové tapoltě bude hotova za 20 minut. Proto když pečeme spolu s bramborami musíme ty brambory krajet na tenší plátky. Jinak recept je výborný!
20. 3. 2022 12:32
1. 11. 2016 10:26
Recept mi nějak utekl a dnes dělám k obědu pstruhy, tak vyzkouším Elizin recept, vypadá moc dobře a už teď boduji
21. 10. 2011 23:18
rebeka: Rebi, jsi milá... I ostaním moc děkuji za komentáře a body. Nebudu tu vyťukávat Vaše jména, ale známe se a já si Vašeho názoru velmi vážím.
Brusinky jsou kompotované, se sušenými v kuchyni nemám zkušenost, jen jsem je kupovala svým milým jako doplňkový dáreček a co s nimi provedli, to už nevím.
Brusinky jsou kompotované, se sušenými v kuchyni nemám zkušenost, jen jsem je kupovala svým milým jako doplňkový dáreček a co s nimi provedli, to už nevím.
21. 10. 2011 08:40
Eli, krásné jako ostatně vždy od tebe
ty brusinky...jsou myšlené sušené nebo kompotované
ty brusinky...jsou myšlené sušené nebo kompotované
20. 10. 2011 10:26
určitě bude výborný za bodík a ty brusinky jsou sušené nebo kompotované ?
20. 10. 2011 06:34
Zajímavé složení surovin,recept se mi líbí+12
20. 10. 2011 05:26
doma mám v mrazáku tři pstruhy už se nestihly v létě ugrilovat,tak tohle je super inspirace
19. 10. 2011 22:57
Eli, moc krásná rybička
19. 10. 2011 22:39
Brusinky mám moc ráda, ale se pstruhem jsem je ještě nejedla. Ukládám a vyzkouším +
19. 10. 2011 22:03
Sretti, Evičko...děkuju za ohlasy.
19. 10. 2011 21:53
Krása+8
19. 10. 2011 20:22
úúúú pstroužek, ten já tuze ráád a tenhle zrovna volá..dej si mě, kousni si
19. 10. 2011 19:29
Děkuji moc za komentáře a za zájem. Jani, napsala jsem to neúplně..., jasně, že 5 minut nestačí, potom ještě tak dvacet... Promiň, už jsem to opravila, doplnila.
Jinak podle mě je to nazvané "po kanadsku" kvůli těm brusinkám - to je taková typická kanadská surovina.
Jinak podle mě je to nazvané "po kanadsku" kvůli těm brusinkám - to je taková typická kanadská surovina.
19. 10. 2011 19:19
Eli opravdu stačí 5minutje to supr rp a ráda ho vyzkouším
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Přidáno před 8 hodinami
Žloutkový krém s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí stehna s ajvarem a medvědím česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Klobásy
Přidáno před 19 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 20 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 10 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 10 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 11 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila před 11 hodinami
Bezlepková rychlá pizza
LenkaMH uvařila před 11 hodinami
Hrnková bábovka
jalamo uvařila před 13 hodinami
Buchtičky s krémem
Grecmanova uvařil před 14 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Kody74 uvařila před 14 hodinami
Vydatný kuřecí vývar
Kody74 uvařila před 14 hodinami
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kde si můžeme nakoupit na květnové svátky? Otevírací doba obchodů se v oba dva dny liší, přinášíme rychlý přehled
Ptačí mléko: Oblíbený retro dezert je levný a rychlý. Zvládnou ho i začátečníci
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Tématické fráze: pstruh recept pstruh recepty recept na pstruha pstruh s brusinkami jak ugrilovat pstruha recept pstruh recepty na pstruha pstruh v kuchyni pstruh na brusinkach ryba po kanadsku pstruh-recepty pstruh z mrazaku pstruh brusinky recept na pstruhy kanadské brusinky recepty recept na ryby pstruzy pstruh s brusikami recepty na pstruhy recepty ze pstruha recepty pstruh
Suroviny: pstruh, brusinky, česnek, šťáva citronová, omáčka sojová, máslo, pepř čtyř barev, sůl, olej
Pstruh po kanadsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lMMM
19 názorů