Vločkový nákyp s květákem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,48 g |
Tuky | 17,76 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 102,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2015 22:09
cecilka:
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
6. 5. 2015 17:14
cecilka: Spagetka odpovedala za mňa, ale je to tak, nasucho. A miešať. ( Díky spagi ).
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
6. 5. 2015 13:57
Spagetka, casino, vďaka za radu. Ja som doteraz konzumovala vločky iba ako skvelé raňajky=vločky, ovocie, najlepšie čerstvé, med a zaliať kyslou smotanou, prípadne jogurtom. Balada.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.
6. 5. 2015 12:21
Vločky pražím (peču?) v remosce
6. 5. 2015 12:00
cecilka: Zastoupím Terezku. Ano pražit nasucho, ale bacha, stát u toho, míchat, strašně rádi se pálej a pocit máš správný, studený bude taky jedlý
6. 5. 2015 11:48
Terezka, keďže v kuchyni hrám 4.ligu, pýtam sa, vločky pražíme zrejme nasucho, však? A mám pocit, že nákyp by skvelo chutil aj studený, mám pravdu?
5. 5. 2015 08:25
Dobrá obměna
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 4 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 9 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: květákovy nákyp v remosce květákový nákyp s ovesnými vločkami slaný vločkový nákyp nákyp recept květakové videorecept na květákový nákyp kvetakovy nakyp s vlockami vločkový nákyp květákový nákyp s z ovesných vloček vločkové karbanátky s květákem kvetákový těstovinový nákyp recept květákový nákyp s ovesných vloček květákový nákyp ovesne vločky květákový nákyp z vloček květákový nákyp - veganský veganský mozeček
Suroviny: vločky ovesné, květák, vejce, sůl, pepř, petrželka
Vločkový nákyp s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qpV
7 názorů