Brambůrky s tvarohovým přelivem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 202 kJ / 1 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,62 g |
Tuky | 93,53 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 11,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato úprava je vhodná hlavně pro ty, kteří z jakéhokoli důvodu nemohou jíst brambory na loupačku tradičním způsobem, přitom na ně mají chuť, ale mohou používat pouze lžíci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2015 20:39
BlankaZ:
Brambora ve slupce vařená chutná jinak, než brambor pokrájený, se slupkou uvařený
Brambora ve slupce vařená chutná jinak, než brambor pokrájený, se slupkou uvařený
11. 5. 2015 19:47
Když brambora zůstane ve slupce,tak nevidím rozdíl v tom,nejdřív ji nakrájet a potom uvařit,nebo uvařit bramboru vcelku a pak ji nakrájet.
Tak jako tak je ta brambora ve slupce,takže výsledek je stejný. Asi jsem méně chápavá,ale nerozumím tomu v čem by měl být rozdíl...
Tak jako tak je ta brambora ve slupce,takže výsledek je stejný. Asi jsem méně chápavá,ale nerozumím tomu v čem by měl být rozdíl...
11. 5. 2015 19:12
také bych si pochutnala
11. 5. 2015 18:26
MajaV: promiň, tohle tu rozebírat nebudu, dík za pochopení, udělej dle sebe.
11. 5. 2015 18:22
spagetka: Nějak nechápu, prostě bych je uvařila vcelku a hned horké rozkrájela na dílky třeba jak to máš ty. Jak to souvisí se zdravím, pro nemocné jsou vhodnější vylouhované vitamíny do vody?
11. 5. 2015 17:45
tejaja: Dík
Právě, problémy nemocných nás prostě nutěj přemýšlet o variantách.....
Právě, problémy nemocných nás prostě nutěj přemýšlet o variantách.....
11. 5. 2015 17:41
Dobre vymyslené. Je veľa ľudí, čo tie zemiačky klasicky nemôžu. Núdza donúti človeka rozmýšľať, ale v tomto prípade by som si dala, aj keď nemám problém.
11. 5. 2015 17:14
Děkuju
MajaV: to krájení až pak nebylo realizovatelné, bohužel. Musela jsem dát jídlo teplé a nestihla bych to, mám to trošku složitější, musím připravit jídlo přímo na talíř..... ale, kdo zkusí, ať udělá dle svého
MajaV: to krájení až pak nebylo realizovatelné, bohužel. Musela jsem dát jídlo teplé a nestihla bych to, mám to trošku složitější, musím připravit jídlo přímo na talíř..... ale, kdo zkusí, ať udělá dle svého
11. 5. 2015 14:51
Dobrá klasika, jen bych brambory vařila vcelku a krájela až pak.
11. 5. 2015 14:33
Taková jídla mám také ráda, určitě bych si pochutnala +2
11. 5. 2015 13:32
Mám ráda taková jednoduchá jídla, je to takové jarní, svěží. Dokáži si tam i představit medvědí česnek.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 14 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 17 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 5 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 5 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 6 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 6 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 7 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 7 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 8 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 9 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 10 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jake bramburky se muzou jist brambory s tvarohovým přelivem paracek do mikrovlnky
Suroviny: brambory rané, tvaroh ve vaničce, máslo, čerstvé bylinky, česnek, sůl, kefír
Brambůrky s tvarohovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wl9M
26 názorů