Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškot mikrovlnka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 3. 2008 18:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 505 kJ / 1 555 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky64,48 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy215,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petra

11. 1. 2015 21:48

Vypadá to moc dobře, dala bych si :)
Jinak koláč je tuhý z toho důvodu, že je v receptu napsáno že se všechny ingredience mají vyšlehat, ale to určitě ne, nejdřív se šlehá žloutek s cukrem a potom se VMÍCHÁ olej, mouka s kypř. práškem...

karolina

12. 9. 2013 09:05

Taky jsem delala vse podle receptu, pridala vic vody, ale krome okraju bylo testo jako susenka a uplne uprostred takova hrudka :-( mozna nechat dyl pect...?

RPC www.toprecepty.c z

18. 8. 2011 19:49

:-(, vše děláno podle RPC a dost tuhé!

Sonask Sonask

17. 8. 2010 21:10

Tak dneska jsem vyzkoušela tento recept.Je opravdu rychlý a dobrý.Udělala jsem jeden světlý ,druhý tmavý.Přidala jsem nějaké fotky a posílám bodík:-))

werinda

16. 5. 2010 16:51

tento recept je skvělý,dělala jsem ho už několikrát jen té vody se tam musí dát o hodně víc a je pak krásně jemný a nadýchaný:-)

Gabina

3. 2. 2010 15:40

Jani, jestli půjdeš příští týden do Lidlu, měli by tam mít i silikonovou formu na bábovku http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-42F531D3-5B1B7...

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2010 15:13

To je super buchtička, možná bych to zkusila v míse, co mám na těst:-)), jak by to asi vypadalo.:-p

Gabina

23. 7. 2009 14:47

....neregistrovaný, proč by nešlo:-? Já v MT dělám jak želatinu, tak i pudink na krém, takže všechno jde, když se chce ;-)

Vytrs

10. 7. 2009 07:29

Doporučuji všem. Jak mikrovlnce na vaření a pečení nevěřím, tak již dvakrát jsme udělali tento recept a ten korpus je prostě senzační. :yes: ten kdo níže píše, že v obyčejné troubě ho udělá lépe, tak tenhle recept určitě ani nezkoušel.

Nina

10. 6. 2009 02:06

Bezvadne, misto vody jsem pridala lzici silne kavy, pak jednu lzicku mlete kavy a 2 lzice KAHLUA ( kavovy liker ) a navsteva se olizovala za usima ! Diky.:-))

Merylas Merylas

10. 3. 2009 23:41

....., vždy je něco za něco. Piškot z MT je rychlý, v obyčejné troubě to zase déle trvá. Jasně, že je jiný ;-)

......

10. 3. 2009 16:53

no jo ale tu želatinu ani máslový krém v mikrovlnce neudělám :-(
a navíc ten piškot nebude mít tu správnou krustu, jako má z obyčejné trouby:no::no:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: peceni v mikrovlnce pečeme v mikrovlnce piškot v mikrovlnce mikrovlná trouba recepty pečení v mikrovlnce recepty piškot piškot recept recepty mikrovlná trouba recepty v mikrovlnce recepty pro mikrovlnou troubu recepty do mikrovlné trouby recept na piškot recept piškot vaření v mikrovlnce recepty na vaření v mikrovlnce recepty v mikrovlné troubě recepty z mikrovlné trouby peceme v mikrovlne troube pečení v mikrovlné troubě vaření v mikrovlnce recepty

Suroviny: žloutek, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej

TopRecepty.cz

Piškot mikrovlnka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o1N