Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřest s tvarohovým přelivem a vepřovými plátky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2009 22:34

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 772 kJ / 663 kcal
Bílkoviny45,90 g
Tuky34,46 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 112 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je moja dnešná improvizácia. Mäsu vynikne jednoduchá prirodzená chuť.

Je to chutné aj bez mäsa, preto som ten chřest dala na prvé miesto...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

spagetka

7. 5. 2009 18:07

Jani, jasně, že chutnalo .:-p.. jinak bych se vyjádřila. Tuhle škrabku mají v Kaufu a skvěle se s ní škrábe zelenina hladkého, pravidelného tvaru - mrkev, chřest, okurka, petržel, ale i jablko, hladší celer , brambora apod ;-)

JanaDorazinova

7. 5. 2009 17:46

Spagi, tím řečeno vše..hmm, tak nevím nic.:-)):-D Tak bylo to tedy dobré? Já jsem chřest nikdy nedělala, a vidím, že tam máš nějakou škrabku, to se loupe:-?

magdalenka

7. 5. 2009 16:20

Špagetka, mám radosť, že som prispela k Tvojmu dnešnému kulinárskemu zážitku!

spagetka

7. 5. 2009 16:11

Jen - maso jsem okořenila kořením na "krkovičku s česnekem"´ - jen velmi málo, aby vynikl chřest, to samé i stvarohem - protože ta jemná chuť čerstvého chřestu je prostě božská :-*:-p

spagetka

7. 5. 2009 16:08

Magdalenko, dovolila jsem si vložit fotky a bodík jsem dala. Tím je řečeno vše ;-):-D:-p:yes:

Eliza

6. 5. 2009 23:06

Tak to musí být dobroučké - bez ohledu na jazykové bariéry :yes::-!
Zrovna dnes jsemkoukala na krásný čerstvý chřest, ale nechala jsem ho v regálu, protože jsem přesně nevěděla, co s ním...:-/ Recept hned ukládám a rozhodně na něj dojde...:-p Ď.

magdalenka

6. 5. 2009 22:53

...a keby som mala pažitku alebo niečo zelené, tak to tam nasekám tiež...
Dobrú noc!

magdalenka

6. 5. 2009 22:52

Janička, ja viem, ale aby ti to vyhodil vyhľadávač...chápem, že si rozumieme...

spagetka

6. 5. 2009 22:45

magdalénko - piš, jak to cítíš - tohle bude zálivka, ale ten přeliv je totéž, takže nic proti ničemu:-D:-D

spagetka

6. 5. 2009 22:43

Já mám všechno a zítra, pokud se nic nevyskytne, zkusím. Chřest milujem, tvaroh taky...:-p:-p:-p

JanaDorazinova

6. 5. 2009 22:41

Magdalenko, klidně piš, jak jsi zvyklá, my si to už nějak přebereme a když ne, zeptáme se. Vždyť jsme byli bratři a sestry, ne?:-)):-D;-)

maris

6. 5. 2009 22:38

Magdalenko, máš to dobře;-) Recept vypadá bezvadně - nastává chřestová sezona, tak se moc hodí:yes:

magdalenka

6. 5. 2009 22:35

Snažím sa o české názvy, iba neviem, či je to PŘELIV alebo preliv, poraďte mi, aby som mohla prípadne opraviť...Pekný večer!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z chrestu chřest recepty recepty s chřestem škrabka na chřest recept na chřest chřest recept recepty chřest recepty na chřest recept na šparglu vepřové plátky s chřestem zelený chřest recepty recept chřest recepty z chřestem vepřové s chřestem chřest vepřové maso chrest recepti chrest chřestový přeliv na maso vaření šparglu recepty na sparglu

Suroviny: chřest, tvaroh, smetana zakysaná, sůl, pepř, paprika sušená sladká, česnek, kýta vepřová, mouka hladká, olej

TopRecepty.cz

Chřest s tvarohovým přelivem a vepřovými plátky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Bg9J