Brambůrky jako řízek

Přílohy Doba přípravy: 1 hodina 10 názorů

Přílohy Doba přípravy: 1 hodina 10 názorů

Suroviny

brambory (libovolne mnozstvi)
hladka mouka
vejce
strouhanka
sul
pepr

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na plátky (kolečka).

  2. Obalíme v hladké mouce, potom v osoleném a opepřeném rozkvedlaném vejci a nakonec ve strouhance. Klasický trojobal jako u řízků.

  3. Rozehřejeme olej na pánvi a osmažíme po obou stranách. Dáme na talíře a podáváme.

Poznámka od kuchařky

Neni to nic svetoborneho, ale ke spenatu jsou vyborne, na studeno jen tak na chut jsou take skvele. Je to trochu patlacka, ale stoji za to. Fotky zatim nemam, casem doplnim, nebo treba nekdo z topacku.

Komentáře k receptu Brambůrky jako řízek

Tématické fráze: rizky v bramburkach brambůrky hodnocení brambory jako řízek řízek v brambůrkách řízky brambůrky kureci rizky v bramburkach strouhanka z brambůrek řízky s bramburkama řízky v brambůrcích trojobal s brambůrky příloha brambůrky brambůrky řízky z brambůrek rizek obaleny v bramburkach brambory jako řízky strouhánka s bramburek řízky za studena islandský řízek strouhanka z bramburku řízek z bramburek