Brambůrky jako řízek

Suvicka Kuchařka: Suvicka

Doba přípravy: 1 hodina Přílohy 10 názorů

Suroviny

brambory (libovolne mnozstvi)
hladka mouka
vejce
strouhanka
sul
pepr
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na plátky (kolečka).

  2. Obalíme v hladké mouce, potom v osoleném a opepřeném rozkvedlaném vejci a nakonec ve strouhance. Klasický trojobal jako u řízků.

  3. Rozehřejeme olej na pánvi a osmažíme po obou stranách. Dáme na talíře a podáváme.

Poznámka

Neni to nic svetoborneho, ale ke spenatu jsou vyborne, na studeno jen tak na chut jsou take skvele. Je to trochu patlacka, ale stoji za to. Fotky zatim nemam, casem doplnim, nebo treba nekdo z topacku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 86 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brambůrky jako řízek

Tématické fráze: rizky v bramburkach brambůrky hodnocení brambory jako řízek řízek v brambůrkách řízky brambůrky kureci rizky v bramburkach strouhanka z brambůrek řízky s bramburkama řízky v brambůrcích trojobal s brambůrky příloha brambůrky brambůrky řízky z brambůrek rizek obaleny v bramburkach brambory jako řízky strouhánka s bramburek řízky za studena islandský řízek strouhanka z bramburku řízek z bramburek

Zapomněl/a jsem heslo