Domácí pizzy od Krkovičky
Suroviny
Porce: 2 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 4 615 kJ / 1 103 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 18,88 g |
Vláknina | 9,32 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 194,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2016 12:00
zdenko, já si samozřejmě nemyslím, že je to z krkovičky jenom občas člověk některé texty přečte v rychlosti, tak se kolikrát zarazím Nemyslela jsem to smrtelně vážně, asi jsem měla přidat smajlíka, on ten psaný text si opravdu ostatní můžou vyložit všelijak.
30. 4. 2016 11:52
Petra:to jste mě pobavila, "od Krkovičky" myslet,že je to z krkovičky,no teda Mně to vůbec nevadí,aspoň vím hned od koho to je a že v tomto případě se můžu těšit na dobrotu.
30. 4. 2016 10:43
casino: Od mích 19 let mi říkají Krkovička, je to moje přezdívka již hodně let a proto k některým receptům přidávám od Krkovičky stejnou řádku let.
30. 4. 2016 10:40
Ale joo, napadlo. . . Ale je tu spousta kuchařek, které svůj "rukopis" otisknou do fotky pokrmu. Kolikrát hned vím, od koho recept je. Zviditelnění copyrightu u nich netreba. Ale dobrá, jsou to Tvé a některé i pro mně hezké recepty a já to respektuju. ))))))
29. 4. 2016 23:51
Pajaja: Petra:
Krkovička???
No, asi vás nenapadlo, že je to "Copyright", že
Krkovička???
No, asi vás nenapadlo, že je to "Copyright", že
29. 4. 2016 22:53
Je fakt že mě to taky mate, kolikrát mám pocit že ten recept obsahuje krkovičku.
29. 4. 2016 19:53
Pajaja: Některé recepty mám takto označené už z dřívějška.
29. 4. 2016 15:33
Proč ke každému svému receptu připojuješ ten úsměvnej dovětek "od Krkovičky"? Je to na tom to nejpodstatnější? Každý přece vidí, od koho recept je, když ho rozklikne. . . Trochu mě to odrazuje.
22. 4. 2016 08:12
Nadja: Nožem našprtaného, že se nožem jezdí po česneku a tvoří se hmota. Strašně rád hraji i stolní hru šprtec, kde se jezdí šprtátkem po hrací ploše, tedy šprtá.
21. 4. 2016 23:39
krkovicka.x: 1 stroužek našprtaného česneku Znamená to utřeného či rozdrceného nebo něco jiného?
Našprtaného či našroceného znám jen žáčka, který se učivo nadřel.
Našprtaného či našroceného znám jen žáčka, který se učivo nadřel.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 11 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 2 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 3 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 6 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 6 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky
Další recepty
Tématické fráze: domácí pizza recept na domácí pizzu recepty domácí pizza pizza recept domácí pizza obrázky recept na pizzu
Suroviny: mouka hladká, smetana, olej olivový, droždí, sůl, cukr, protlak rajčatový, koření oregáno, sůl, pepř, česnek, voda
Domácí pizzy od Krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1NN0
10 názorů