Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza z domácí pekárny

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 6. 2009 18:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 641 kJ / 1 826 kcal
Bílkoviny59,00 g
Tuky10,25 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy366,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

FCVP1911 FCVP1911

14. 4. 2020 18:02

cathleen: máte pravdu omlouvám se

cathleen cathleen (moderátorka)

14. 4. 2020 17:54

FCVP1911: doporučuji trochu klidu, komunikovat tímhle způsobem tady nejsme zvyklí. (I ti cizí termiti pak třeba budou bez chyb ;-) )

FCVP1911 FCVP1911

14. 4. 2020 17:44

zizala: on každý nepotřebuje mít na Pizze prvotřídní inkrediece to jen někdo kdo má rozmazlenou hubu :-8:yes::no:

phansen phansen

22. 1. 2017 22:42

Lukáš: To je snad to samé, néééééé ?????<3

Lukáš

28. 12. 2016 21:03

Mám dotaz nemá být u vody uvedeno 250 ml namísto g? :-)

Anne

5. 9. 2016 12:49

Testo dnes vyzkoušíme v pekárně pak dodám foto

Hana

11. 6. 2016 18:52

DObry den testo je suprove. Chci se zeptat stane sa van ze vam testo nevikyne me jo a nevim kde delam chybu poradte

zizala zizala (moderátorka)

28. 11. 2015 08:40

Pavlína : :-/ Taveňáky, hermelín a eidam na pizze... taveňák namazat na rohlík, hermelín naložit do oleje s bylinkami, z eidamu udělat jednohubky. Na pizzu raději mozzarellu, gorgonzolu, prostě sýry italského typu :-p

Pavlína

28. 11. 2015 01:01

Těsto je super, výborně se s ním pracuje. Vybílila jsem zbytky z lednice. Syn miluje sýry, takže jsem použila taveňák, zbytek hermelínu rozmixovala tyčákem s trochou mléka. Hezky se to roztírá. Rovnou do této směsy jsem přidala koření na pizzu. Směs jsem použila na základ a jednu jsme měli s olivami, druhou se žampióny. Zastrouháno trochou eidamu. Fakt mňamka. Díky za jednoduchý recept na těsto.

Kačka

8. 5. 2014 17:03

Musím říct že těsto super,krásně se s ním pracuje a z téhle dávky udělám pizzu na 2 plechy (máme rádi slabší těsto).Místo rajčatového protlaku používáme drcená rajčata a musím říct že od té doby co máme tenhle recept tak pizza je u nás celkem často k večeři.A když přijedou známí s dětma tak si děti jen mlaskají.:-D

evik

9. 3. 2013 16:42

moc dobré těsto, celá rodinka jen mlaskala...:-)):-))

Sylva

21. 2. 2013 15:47

Těsto na pizzu bylo úžasné krásně se s ním pracovalo. Pizza byla moc dobrá

ilona

10. 1. 2013 16:41

tak musím říct, že recept je supr, dělám ho již druhý krát. :yes::yes::yes:toprecepty.cz

jana

5. 1. 2013 18:31

jdu na to... tak jsem zvědavá, akorát ještě nevím, co dám na pizzu :)):-phttp://www.toprecepty.cz/recept/5121-pizza-z-domac...

Romculka

23. 9. 2012 14:04

Super, povedlo se. Dobrota.:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: testo na pizzu z domaci pekarny pizza testo z domaci pekarny piza těsto na pizzu v domácí pekárně těsto na pizzu z pekárny těsto na pizzu domácí pekárna těsto na pizzu do pekárny pizza testo v domaci pekarne pizza těsto domácí pekárna pizza testo do pekárny pizza těsto z pekárny testo na pizzu v pekarne domaci pekarna testo na pizzu nejlepší domácí pizza na plech pizza těsto do domácí pekárny testo na pizzu do domaci pekarny recept pizza pizza testo pekarna těsto na pizzu pekárna recept na pizza testo z domaci pekarny

Suroviny: voda, olej olivový, sůl, mouka hladká, droždí sušené, cukr

TopRecepty.cz

Pizza z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NxRm