Pizza z domácí pekárny

janaka Kuchařka:

Domácí pekárna 24 názorů

513

Suroviny

250 g vody
5 polévkových lžic olivového oleje
2 lžičky soli
500 g hladké mouky
1 lžičku sušeného droždí
přidala jsem ještě špetku cukru a to co máte rádi na pizzu
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Recept není můj, opsala jsem ho někde na internetu. Už jsem zkoušela spoustu receptů na pizzu, ale tento je fakt super. Těsto není takové buchtové, ale zůstane pěkně tenké a s tím olivovým olejem má fakt skvělou chuť.

  2. Vše dáme do pekárny, navolíme program těsto.

  3. Po vykynutí můžeme rozdělit na díly a dělat kulaté, nebo nechat v celku a vyválet na plech. Plech by měl být předehřátý.

  4. Dáme do hodně vyhřáté trouby a pečeme zhruba 7 - 10 min v dolní části trouby. Peču na vršek i spodek.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pizza z domácí pekárny

  • phansen phansen

    Lukáš: To je snad to samé, néééééé ?????<3

    Odpovědět

  • Lukáš Lukáš(neregistrovaný)

    Mám dotaz nemá být u vody uvedeno 250 ml namísto g? :-)

    Odpovědět

  • Anne Anne(neregistrovaný)

    Testo dnes vyzkoušíme v pekárně pak dodám foto

    Odpovědět

  • Hana Hana(neregistrovaná)

    DObry den testo je suprove. Chci se zeptat stane sa van ze vam testo nevikyne me jo a nevim kde delam chybu poradte

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Pavlína : :-/ Taveňáky, hermelín a eidam na pizze... taveňák namazat na rohlík, hermelín naložit do oleje s bylinkami, z eidamu udělat jednohubky. Na pizzu raději mozzarellu, gorgonzolu, prostě sýry italského typu :-p

    Odpovědět

  • Pavlína Pavlína (neregistrovaný)

    Těsto je super, výborně se s ním pracuje. Vybílila jsem zbytky z lednice. Syn miluje sýry, takže jsem použila taveňák, zbytek hermelínu rozmixovala tyčákem s trochou mléka. Hezky se to roztírá. Rovnou do této směsy jsem přidala koření na pizzu. Směs jsem použila na základ a jednu jsme měli s olivami, druhou se žampióny. Zastrouháno trochou eidamu. Fakt mňamka. Díky za jednoduchý recept na těsto.

    Odpovědět

  • Kačka Kačka(neregistrovaná)

    Musím říct že těsto super,krásně se s ním pracuje a z téhle dávky udělám pizzu na 2 plechy (máme rádi slabší těsto).Místo rajčatového protlaku používáme drcená rajčata a musím říct že od té doby co máme tenhle recept tak pizza je u nás celkem často k večeři.A když přijedou známí s dětma tak si děti jen mlaskají.:-D

    Odpovědět

  • evik evik(neregistrovaný)

    moc dobré těsto, celá rodinka jen mlaskala...:-)):-))

    Odpovědět

  • Sylva Sylva(neregistrovaná)

    Těsto na pizzu bylo úžasné krásně se s ním pracovalo. Pizza byla moc dobrá

    Odpovědět

  • ilona ilona(neregistrovaná)

    tak musím říct, že recept je supr, dělám ho již druhý krát. :yes::yes::yes:toprecepty.cz

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

    jdu na to... tak jsem zvědavá, akorát ještě nevím, co dám na pizzu :)):-phttp://www.toprecepty.cz/recept/5121-pizza-z-domac...

    Odpovědět

  • Romculka Romculka(neregistrovaná)

    Super, povedlo se. Dobrota.:-p

    Odpovědět

  • mora77 mora77(neregistrovaný)

    naptosto skvělé,,,dělám už poněkolikáté,,,,:-*:-D:yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Ivuna Ivuna

    Dneska jsem poprvé zkusila pizzu doma a musím pochválit je výborná byla snědena ještě horká a já využila všech zbytků v lednici :yes:Přidala jsem fotečku

    Odpovědět

  • Boubelinda Boubelinda

    Těsto bylo dobré, budu ho dělat častěji.:-8:-K;-)

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo