Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 875 kJ / 2 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,10 g |
Tuky | 140,25 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 310,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: časopis Gurmet, upraveno
Zbylý krokant můžeme uchovat v uzavřené skleničce a posypat s ním zmrzlinový pohár.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 18 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 21 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 1 hodinou
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 2 hodinami
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 5 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 5 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarborové koláče a buchty připravujeme z jarní vydatné úrody. Podle oblíbených receptů se nám určitě povedou
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Další recepty
Tématické fráze: rozvar z rebarbory rebarbora ibišková limonáda rebarbora rozvar rebarborový rozvar rebarborový koláč podle gurmetu rebarbora recepty jak uchovat rebarboru jak uchovat rebarboru? gurmet - rebarborový koláč
Suroviny: rebarbora, čaj, cukr, voda, smetana ke šlehání, lusk vanilkový, kardamom, cukr moučkový, lupínky mandlové, máslo, cukr, mouka polohrubá
Rebarbora s mandlovým krokantem podle Gurmetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmJW
0 názorů