Rostbíf
Suroviny
Porce: 5-6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 464 kJ / 2 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,35 g |
Tuky | 182,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 553 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2020 14:21
14. 4. 2017 22:32
cecilka: Není zač a nápodobně.
14. 4. 2017 22:02
krkovicka.x: ďakujem za radu a upozornenie. A želám krásne veľkonočné sviatky.
14. 4. 2017 13:02
cecilka: Hovězí zadní je tužší svalovina než roštěná, asi bych ho na to nepoužil.
14. 4. 2017 11:19
casino: a zajtra budem konkurovať Baťovi.
bergurova: ďakujem,, no pre istotu si nechám kúsok na tatarák.
bergurova: ďakujem,, no pre istotu si nechám kúsok na tatarák.
14. 4. 2017 11:01
cecilka:
No, vyzkoušejte a uvidíte...
Dnes je Velký pátek, tak maso patrně jíst nebudete a když bude jako podešev, tak ho zítra v klidu doděláte doměkka, že
bergurova:
Způsobů úpravy je hafo:
kratší dobu při vyšší teplotě, nebo opačně...
Roky jsem vytvářel takřka nepoživatelné zmetky:
buď to bylo jako řemen, nebo v lepším případě polosyrové
Teď používám vpichový termometr a vše je OK
No, na "medium" dělám max. do 58°C
No, vyzkoušejte a uvidíte...
Dnes je Velký pátek, tak maso patrně jíst nebudete a když bude jako podešev, tak ho zítra v klidu doděláte doměkka, že
bergurova:
Způsobů úpravy je hafo:
kratší dobu při vyšší teplotě, nebo opačně...
Roky jsem vytvářel takřka nepoživatelné zmetky:
buď to bylo jako řemen, nebo v lepším případě polosyrové
Teď používám vpichový termometr a vše je OK
No, na "medium" dělám max. do 58°C
14. 4. 2017 10:41
Prosím poslať aspoň jednu porciu mailom. O roastbeef som sa pokúšala už neraz a podotýkam, že presne podľa platných predpisov, no vždy sa mi podarilo urobiť div že nie podrážky na topánky.
V tejto chvíli mám v chladničke nie síce nízku roštenku, ale hovädzie stehno. Myslíte si, že aj z toho urobím takúto pochúťku?
Vďaka za odpoveď
V tejto chvíli mám v chladničke nie síce nízku roštenku, ale hovädzie stehno. Myslíte si, že aj z toho urobím takúto pochúťku?
Vďaka za odpoveď
13. 4. 2017 20:27
13. 4. 2017 20:05
Krásná prezentace
13. 4. 2017 19:14
Velmi povedená dobrota
13. 4. 2017 17:25
bergurova: Na fotce se to trošku ztrácí, střed byl růžový, jde to vidět na fotce co jsem přidal. Teploměr jsem si již objednal
13. 4. 2017 16:12
Jestli mohu přidat komentář, tak nejpovedenější je s teploměrem, teplota masa musí dosáhnout 58 -60 stupňů. Poté je střed růžový.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 4 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 5 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí s chřestem na cidru
Hanes uvařila před 8 minutami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Bylinka77 uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Weera uvařil před 3 hodinami
Sýrové párty krekry
Carolka409 uvařila před 4 hodinami
Maková náplň (nádivka)
Carolka409 uvařila před 4 hodinami
Koprová omáčka
Nycka uvařila před 4 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Anicka78 uvařila před 6 hodinami
Kolínková směs s masovými kuličkami
KamSuch uvařila před 6 hodinami
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 16 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Kde mají v Praze nejlepší skořicové šneky a kolik stojí? Vítězem je nuselská pekárna, ale nezklamal ani šnek za 44 Kč na Jiřáku
Další recepty
Tématické fráze: rostbif rostbíf recept hovězí rostbíf rostbíf recept nejlepší rozbif příprava rostbífu recept na rostbif hovězí rostbíf recept jak upéct rostbíf recept na rozbíf recepty na rostbíf hovězí rozbíf rosbift roztbif hovězí rozbíf recept rozbif recept hovezi rostbíf recepty rostbív příprava rozbífu rostbíft
Suroviny: roštěnec nízký, sádlo, máslo, pepř mletý, vývar, sůl
Rostbíf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWwk
12 názorů