Rostbíf s chřestem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 333 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,48 g |
Tuky | 64,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 2,07 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2014 12:40
Rostbíf musí být růžový, jinak to není rostbíf, ale jen pečené hovězí maso. Sory, ale tento se vůbec nepovedl.
17. 8. 2013 04:13
.já také ne..:myslím ten chřest nemusim
...:
...:
23. 5. 2013 19:41
Tomuto říkám špatně upečený roastbeef a hodně divný chřest :)
17. 9. 2010 20:09
maso vypadá hezky ale ten chřest bych asi nejedl
20. 8. 2009 20:24
No, pohádkaVypadá to opravdu moc dobře
20. 8. 2009 20:08
Mně vyhovuje víc propečený a tenké plátky..nějak ten růžový nemusím..ale co jsem od známých slyšela, tak všichni ten růžový, mírně krvavý..Tento vypadá pro mne moc dobře..i s přílohouBodík
20. 8. 2009 20:00
maris ja mam tiez radsej ruzovy a take tenucke platky...ale mozem ti povedat, este nikdy sa mi taky nepodaril...vzdy tak ako sidere....taky ruzovy som jedla iba v restike...
20. 8. 2009 19:35
nádhera a pěkný recept
20. 8. 2009 19:29
To je moje gusto+
20. 8. 2009 19:25
Krásné, já bych měla jen poznámku - mám ráda rostbíf uvnitř růžový, ten Tvůj by byl pro mě moc propečený, ale to je můj problém
20. 8. 2009 19:18
Nádhera sidero
20. 8. 2009 19:14
Já maso také polévám olejem, napsala jsem ho do surovin, ale pak už jsem koukám použila jenom pánev. To jsem teda ťuk
20. 8. 2009 19:07
davam +, je to uzasne jedlo....sparglu milujem a roastbeef tiez...ja maso potieram este horcicou a zalejem trochu olejom...nechavam odlezat az 24 hodin
20. 8. 2009 19:07
Nádhera! Já bohužel nemám odvahu něco takového udělat. Měla bych strach, že to bude tvrdé, ale ty to máš luxusní
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších bylinkových receptů. Které bylinky se hodí nejlépe k dochucování pokrmů a snadno se pěstují na zahradě
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty s chřestem hovězí rostbíf hovězí s chřestem recept s chřestem rostbeef pohlreich hověží maso s chřestem roztbíf jak se dělá rostbíf roastbeef recept vepřový rostbíf maso s chřestem roustbif hovezi rostbif recept rostbíf podle pohlreicha pohlreich rostbeef hovězí chřest roastbeef s chrestem připrava rostbífu s chřestem veprovy rostbif recept
Suroviny: roštěnec nízký, sůl, pepř, olej, mouka hladká, chřest, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, ocet vinný, česnek, koření provensálské, sůl, pepř
Rostbíf s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqN5
14 názorů