Rostbíf klasický
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 683 kJ / 2 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 323,46 g |
Tuky | 77,48 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 19,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2018 18:56
No, všichni opisujeme, že ale jenom někteří uvádíme zdroj
K hodinu marinovanému masu je polemika asi zbytečná...
***
Připravit kvalitní rostbíf považuji za umění a v tomto ohledu nejsem 100%ní umělec
Kvalitní rostbíf je jako meloun či ženská...
Rostbíf podávám po studenu a lze jej tedy připravit předem
Když se nezadaří, tak nepodarek dodělám do poživatelné jakosti a třeba uložím do mrazáku
Když se nezadaří, tak skáknu do Alberta - tam jeden už za sklem vidí, do čeho jde...
26. 3. 2018 17:27
1. 3. 2015 13:43
1. 3. 2015 10:52
1. 3. 2015 10:15
Stává se i nešvarem, že autor zamění jednu ingredienci za druhou a už je na světě nový recept, lišící se např. jen v použití zeleného pepře místo černého.
1. 3. 2015 09:37
1. 3. 2015 09:23
1. 3. 2015 09:21
1. 3. 2015 07:46
http://www.receptyonline.cz/recept--rostbif-ii--53...
1. 3. 2015 07:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 5 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 8 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 10 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 2 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 3 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 3 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 3 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 4 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 5 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 5 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Freddie Mercury byl v jídle skromný. Miloval ale všechno ostré, chilli chtěl i v míchaných vajíčkách
Další recepty
Tématické fráze: rostbíf recept rostbíf recept na rostbíf rozbíf recept rozbíf recept na rozbíf rozbiv nízký roštěnec použití v kuchyni rosbíft omáčka k rostbífu roztbif recept rostbíf omáčka k roastbeef rostbíf rozbief recepty na rostbíf omáčky k rostbífu jak připravit rostbíf příloha k rostbifu rozbyv rozbíf z nizkého roštěnce
Suroviny: roštěnec nízký, hořčice hrubozrnná, olej, tymián, česnek, pepř, sůl
Rostbíf klasický
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lm96
10 názorů