Pikantní ledvinky s mrkví a rajčátky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 676 kJ / 2 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,61 g |
Tuky | 168,65 g |
Vláknina | 11,95 g |
Cholesterol | 3,91 g |
Sodík | 4,34 g |
Sůl | 11,20 g |
Sacharidy | 22,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2017 20:20
Ivace64: S radosťou.
28. 6. 2017 20:14
tejaja: děkuji za radu
24. 6. 2017 22:42
Ivace64: no, uvidíme
24. 6. 2017 19:22
Jana Remkova: Jani, zkus někdy dát do mléka s octem, zatím největší úspěch, díky
24. 6. 2017 19:22
jemmy: zkus je, pak písni, děkuji
24. 6. 2017 17:28
Hodne dlouho jsem ledvinky nedelala,ja namacim taky prez noc do mleka.Tyto ledvinky muzou byt moc dobre
24. 6. 2017 11:04
Ledvinky dávám na noc většinou do kyselého mléka . Miluji tuhle dobrůtku
24. 6. 2017 07:52
Ivace64: Ak nemáš čas, aby hrniec prechladol sám, tak na odstavený hrniec na príklop daj utierku namočenú v studenej vode. Hrniec sa rýchlo ochladí, para skondenzuje.
23. 6. 2017 19:58
tejaja: díky,zkusím příště, někdy nevypouštím, někdy ano, podle času, jela jsem na oční a chtěla jsem manželovi dokončit oběd, tak díky za radu
23. 6. 2017 19:20
My sme vždy najprv odstránili kanáliky, až potom namočili do mlieka. Ale asi je každý zvyknutý inak. Z tlakového hrnca nikdy nevypúšťam paru, ale nechám ho prirodzene prechladnúť, aby sa otvoril sám. Ono v pare sú aj ostatné látky, nielen voda, ktoré vypustím do ovzdušia, pri prirodzenom chladnutí sa opäť skvapalnia a ostanú v pokrme.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 7 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 7 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 8 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 8 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 8 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 9 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 9 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 10 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Mrkvová hrnková bábovka: Neuvěřitelně vláčný moučník božsky chutná a švih mu dodá citronová poleva
Skladujete správně potraviny? Co patří do lednice a kolik v ní má být stupňů?
Další recepty
Tématické fráze: ledvinky v tlakovem hrnci recepty na ledvinky
Suroviny: ledvinky vepřové, mrkev, rajče cherry, olej, cibule, sůl, slanina uzená, šťáva rajčatová, pepř cayenský, libeček, mléko
Pikantní ledvinky s mrkví a rajčátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0n2X
10 názorů