Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto v tlakovém hrnci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 2. 2010 19:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 021 kJ / 2 873 kcal
Bílkoviny117,48 g
Tuky78,97 g
Vláknina18,05 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 411 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy415,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pozn. Pokud použijeme sáčkovou rýži, tak ji ze sáčku vysypeme. Na 250 ml rýže je půl litru vody. Pokud by se stalo, že po otevření je rýže tvrdší, tak ji doděláme na mírném ohni nebo necháme dojít pod poklicí(záleží na typu rýže). Při vaření hlídáme minuty, rýže je opravdu rychle hotová. Takto vařené rizoto chytne úplně jinou chuť.

Pro neznalé: Před otevřením tlak.hrnce musíme nechat pomalu pojistkou odejít páru. Opatrně!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

teushka

30. 12. 2021 00:51

Tlakový hrnec mám poměrně krátce, ale že se dá využít na takovou lahůdku, i s přílohou, to jsem nečekala. A tak rychle hotovou:-8 Objevila jsem Ameriku. Luxusní recept<3 Děkuji!!!

Mutsynka

29. 1. 2019 14:13

právě jsem dovařila. Výýýýborné rizoto :-Q:yes:

eevza

19. 10. 2017 13:16

Nejlepší rizoto co znám! Dnes budu zkoušet bez tlakoveho hrnce. Ten vzal za vlast. Snad se povede i tak

bberi bberi

27. 8. 2017 10:36

:yes:Super rizoto, pro nás 2 dospělé a 2 děti jsem dělal z poloviční dávky a bohatě stačilo. Rizoto je neuvěřitelně šťavnaté, rychle připravené, jiné už nedělám

juraj feuermann

14. 5. 2016 09:33

Idem to už teraz skúst

scheichenostova

21. 3. 2016 16:44

Tak dnes jsem zkusila poprve a opravdu skvele:-p:yes: už budu delat jedine takto:-)) :yes::yes::yes:Diky za receptik

Milik

28. 4. 2015 11:55

Výboný rizotko:yes:
Už dělám po druhé.

Bitsey

15. 3. 2015 11:44

Teda, nemám slov! Hotové za 20 minut i s přípravou! Moc dobré, neuvěřitelně rychlé a navíc opravdu bezpracné! Jen víc takových receptů! :)))

jitule jitule

27. 7. 2014 13:45

Děkuji za inspiraci. Dělala jsem z obraného zbytku kuřete od včera. Na sosíku z kuřete jsem zesklovatěla cibulku, přidala mraženou čínskou zeleninu, dvě hrsti domácího mraženého hrášku, trochu Harmonie chuti, sůl, granulovaný česnek, grilovací koření, pepř a magi. Na talíři nebylo třeba dochucovat. :-K

Baboušek

21. 12. 2013 16:05

Díky moc za bezvadný recept, krásné sypké rizoto, asi záleží na druhu rýže a na přesném dodržení času.Nedala jsem ani gril. koření ani bazalku, ale jen sůl, pepř a kari.Moc nám chutnalo:yes:corvinovav@seznam.cz

misza misza

7. 8. 2013 20:54

Petře, recept jsem rozepsala, snad bude stačit. Maso používám hovězí mleté z Globusu, takže ta doba restování je malinko delší. Někdy vynechám zeleninu a přidám měkký sýr (např. Smetanito). Také se můžou přidat žampióny. Pokud se do toho pustíš napiš jak chutnalo ;-)

Petr

7. 8. 2013 20:17

Ahoj. Je mozne prosim rozepsat recept podrobneji? Kolik masa na kolik ryze? Jakou ryzi? Predvarenou nebo klasickou tvrdou? Dale pak kdy tam dat masox? Nejak se v tom receptu stracim...
Diky vsem za upresneni

TERY

3. 4. 2013 13:54

MŇAM !!!!!! OD TOHO HRNCE SE NEJDE ODTRHNOUT. TO JE ALE DOBROTA. JINAK UŽ RIZOTO VAŘIT NEBUDU.!!!!!!!! DÍKY ,JSI BOHYNĚ KUCHYNĚ!!! :-p NA UVEDENÉ MNOŽSTVÍ RÝŽE,JSEM DALA 1/2 KG MLETÉHO ,TŘI STŘEDNÍ CIBULE A JEDNO BALENÍ MRAŽENÉHO HRÁŠKU S MRKVÍ (300g)

kris

27. 3. 2013 19:13

děkuji za inspiraci- mám nový tlakáč a přemýšlela jsem co bych udělala jiného než maso... tento recept je super :-) nejsem zastánce bujónů a tak jsem přihodila kousek celeru, papriky a porku (myslim ze se da cokoliv-to jsem mela doma :-) a vysledek je perfektni.:yes:

ZuzkaMladkova

14. 2. 2013 13:07

Nedělala jsem ho z mletého ale z již uvařeného kuřecího masa a přidala jsem i dva trojuhelníčky taveného sýra a bylo to vynikající :yes::-p

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: elektrický tlakový hrnec recepty tlakový hrnec recepty vaření rýže v tlakovém hrnci recepty pro elektrický tlakový hrnec rizoto v papiňáku rizoto z tlakového hrnce recepty tlakový hrnec recepty pro tlakový hrnec ryze v tlakovem hrnci recepty elektrický tlakový hrnec recepty na tlakový hrnec rizoto v tlakáči tlakový hrnec vaření vaření krup v tlakovém hrnci rizoto z papiňáku tlakový hrnec doba vaření recepty z tlakoveho hrnce elektrický tlakový hrnec recenze recepty na elektricky tlakovy hrnec jak se vaří v tlakovém hrnci

Suroviny: cibule, maso mleté, směs zeleninová mražená, koření grilovací, koření kari, bujón zeleninový, bazalka čerstvá, pažitka, rýže, voda

TopRecepty.cz

Rizoto v tlakovém hrnci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JyJK