Perníkové grissini s čokoládovým dipem
Suroviny
Porce: 24 tyčinek
Nutriční hodnoty
Energie | 10 800 kJ / 2 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,63 g |
Tuky | 83,26 g |
Vláknina | 16,93 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 383,17 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2017 23:05
Michaela.Koc:
14. 10. 2017 18:20
Teda tak tohle musím co nejdřív vyzkoušet.Vypadá to moc dobře
14. 10. 2017 17:30
jemmy: děkuji
14. 10. 2017 17:07
Moc pekny recept,to se bude hodit i pro navstevu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 20 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 3 minutami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 27 minutami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 31 minutami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 1 hodinou
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 1 hodinou
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 3 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
laubice uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: pernikova cokolada grissiny dip
Suroviny: droždí, mléko, cukr, mouka hladká, sůl, koření do perníku, máslo, čokoláda hořká, smetana, likér
Perníkové grissini s čokoládovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rGO6
4 názory