Těstoviny s domácí ostrou směsí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 473 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,49 g |
Tuky | 59,30 g |
Vláknina | 16,79 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 22,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Směs dělám někdy hustější a používám ji k naplnění lilků nebo cuket k zapékání, někdy přidám do směsi cherry rajčátka nebo sušená rajčata a čerstvý rozmarýn. Nebo když zbyde ze zapékání lilků, zředím druhý den protlakem a použiji na těstoviny. Skvělá je i na topinky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 1 hodinou
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 3 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 14 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 14 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny recepty domácí těstoviny recept recept na italské těstoviny
Suroviny: mrkev, bulva celerová, cibule, olej olivový, česnek, sugo, koření oregáno sušené, sušená bazalka, chilli, sůl, pepř, cukr, maso mleté, parmazán
Těstoviny s domácí ostrou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jrNy
0 názorů