Ježky z masa a rýže podle Marie Janků Sandtnerové
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 182 kJ / 2 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,07 g |
Tuky | 171,41 g |
Vláknina | 4,08 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 8,12 g |
Sůl | 20,04 g |
Sacharidy | 102,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Špek - použijte dobře vyuzený, voňavý.
Já dělám z poloviční dávky a do té masové směsi většinou přidávám i 1 bílek, aby se mi maso nerozpadlo. Ale být to asi nemusí.
Solte podle svojí chuti, aby jste nepřesolili.
Duste při nižší teplotě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 7. 2019 19:45
14. 7. 2019 19:24
14. 7. 2019 19:14
14. 7. 2019 14:05
14. 7. 2019 11:59
14. 7. 2019 11:52
14. 7. 2019 11:21
12. 5. 2019 12:32
12. 5. 2019 12:06
12. 5. 2019 10:16
12. 5. 2019 08:27
12. 5. 2019 07:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 14 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 56 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 3 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 3 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 4 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 6 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 6 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 6 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 6 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Časté chyby při výrobě a pečení jidášů: Které to jsou a jak se jich vyvarovat
Jaké jídlo si připravit na trek. Co s sebou pod stan, abychom se moc nepronesli a zároveň měli to nejdůležitější
Další recepty
Tématické fráze: jaké maso je pro ježka
Suroviny: plecko vepřové, maso, slanina, rýže, koření hřebíček, sůl, cibule, sádlo, kost, víno, smetana
Ježky z masa a rýže podle Marie Janků Sandtnerové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DjoK
12 názorů