Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso s ředkvičkami

Máte v lednici ředkvičky a nevíte do čeho je použít? Vyzkoušejte s nimi připravit mleté maso s omáčkou ze zakysané smetany, zajímavě vonící po kari. Hotový pokrm můžete podávat s rýží, nebo těstovinami.

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

30. 6. 2019 13:33

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 635 kJ / 869 kcal
Bílkoviny54,87 g
Tuky59,73 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 187 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy23,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mleté maso recepty mlete maso s redkvickou recepty z mletého masa recepty s mletým masem recepty mleté maso

Suroviny: maso mleté, cibule, ředkvičky, koření kari, sůl, olej, vývar masový, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Mleté maso s ředkvičkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BZKW