Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí mrkvový guláš na pivu s brambory

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Náročný

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 245 kJ /
1 732 kcal
Bílkoviny234,47 g
Tuky16,14 g
Vláknina17,52 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 1,16 g
Sůl3,02 g
Sacharidy127,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme, cibulku nakrájíme nadrobno, mrkev na kolečka, brambory na menší kostky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Krok 2: Ve větším hlubším hrnci opečeme ze všech stran kostky hovězího masa. Poté maso vyjmeme a ve výpeku osmažíme cibuli a mrkev. Vše zasypeme moukou, zamícháme, přisypeme zpět maso, dále přidáme ostatní koření, bujón a podlijeme pivem. Vše přiklopíme a dáme cca na 10 minut do předehřáté trouby na 180 °C.  Krok 3: Následovně přidáme nakrájené brambory a pečeme, než maso a brambory plně nezměknou. Můžeme servírovat samotné, s oblohou nebo s pečivem.

Zveřejněno 30. 12. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí mrkvový guláš na pivu s brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M4g1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí mrkvový guláš na pivu s brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M4g1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso hovězí, pivo černé, mrkev, cibule bílá, brambory, škrob kukuřičný, cukr krystal, bujón hovězí, bobkový list, tymián sušený, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu