Pan con Tomate, čili konfitovaný česnek s pečenými rajčaty
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 753 kJ / 4 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,20 g |
Tuky | 381,88 g |
Vláknina | 56,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 108,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ve Španělsku Pan con Tomate, čili chleba s rajčetem, díky sladkým zralým rajčatům chutná opravdu výjimečně. Jedná se o opečený toust potřený pyré z pečených rajčat a česneku. Zajímavá varianta vznikne také tak, že se pečená zelenina nechá hezky v celku. Chutnali jsme tuto dobrotu na dovolené a hned ji museli vyzkoušet s našimi Hranáčky. A výsledek? Fantastický! Španělé si Pan con Tomate dopřávají hlavně na snídani, my jsme ale sami na sobě vypozorovali, že nezklame ani coby lehký oběd nebo chutná večeře.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 2 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 1 hodinou
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 1 hodinou
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 2 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 2 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 3 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 3 hodinami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Další recepty
Suroviny: rajče cherry, česnek, tymián, olej olivový, chléb, sůl
Pan con Tomate, čili konfitovaný česnek s pečenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3k2
0 názorů