Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pan de coco - kokosové vdolky

Kynuté vdolky pečené v troubě jsou díky pečení o něco zdravější než ty smažené. Plněné vdolky máme spojené spíše se slanou náplní, tyto jsou však plněné kokosem. Neváhejte a připravte si tyhle domácí vdolky s exotickou chutí ještě dnes!

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava)

6. 12. 2023 23:34

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Nutriční hodnoty

Energie23 480 kJ / 5 612 kcal
Bílkoviny89,20 g
Tuky292,62 g
Vláknina65,25 g
Cholesterol 321 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,77 g
Sacharidy622,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud není k dispozici čerstvě strouhaný kokos, můžete použít i sušený kokos rehydratovaný v troše teplé vody nebo kokosového mléka. Osvědčil se mi tento poměr: 1,5 hrnku sušeného kokosu a cca polovina velké plechovky kokosového mléka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, mléko, olej rostlinný, sůl, droždí sušené, voda, cukr třtinový, máslo, kokos strouhaný, extrakt vanilkový, vejce

TopRecepty.cz

Pan de coco - kokosové vdolky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR0OB