Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem

Králičí maso je v naší kuchyni hojně užívaným druhem masa. Zpravidla však potřebuje úpravu, která zachová jeho šťavnatost. Nasolené maso tedy pečeme podlité vývarem, během pečení jej přelíváme a na konec k němu přidáme i zelený chřest k osvěžení.

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min bez doby naložení masa

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava, bez doby naložení masa)

5. 6. 2020 18:35

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 826 kJ / 436 kcal
Bílkoviny2,90 g
Tuky46,75 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

6. 6. 2020 16:54

cathleen: Dík za vysvětlení, já to několikrát zkoušela a nic. ;-):-8 Tak fajn, že vím proč mi to nešlo, moc děkuji za koment a zdravím! :-K:-K:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 6. 2020 16:09

MamlajdaD: v přidávání odkazů je nějaká chyba, nejde to. Ale už se to řeší ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

6. 6. 2020 15:44

Casino: nejde mi přidat odkaz, nevím proč, vždy mi to šlo bez problémů. Jedná se o recept tuším že z úterý, je pod názvem
Pečená krůtí stehna.

A abych vám usnadnila hledání, tady máte kopii toho textu:

MamlajdaD
2. 6. 2020 14:04:21
Lenka Škulinová: Moc pekně to na talíři vypadá, recept je dobře popsaný a moc si cením té vysvětlující poznámky o malém použití tuku. :yes::-K Prosím, pište to do poznámky vždycky, užiatelé si to nemusí, v tom množství receptů zde, pamatovat. ;-) Zdravím! :-K:-K:-K

MamlajdaD MamlajdaD

6. 6. 2020 15:32

casino: No nechtělo se mi ten recept hledat, že? Ale co mi tedy zbývá, když jste tak zvědavý. Lenka Škulinová asi ví, co jsem myslela, ale aby jste neřekl, tak to najdu, co bych pro vás neudělala? ;-):-D:-K

casino casino

6. 6. 2020 14:55

MamlajdaD:
No, když už se posýpáte popelem;-) tak by asi nebylo od věci dát sem odkaz na nezmíněný recept, že :-)
Zdravím na stotisíckrát... :-8

MamlajdaD MamlajdaD

6. 6. 2020 14:31

Recept se mi líbí a králičí maso mám moc ráda. ;-):-K Omlouvám se za svou, sice dobře míněnou radu u jednoho z předchozích receptů, ale vidím, že to nebyla dobrá rada a zvedla vlnu dalších, zase jiných reakcí. To jsem opravdu nechtěla. :-(
Zdravím! :-K:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: stehno králičí, bobkový list, jalovec, vývar masový, sůl mořská, pepř mletý, sádlo, chřest

TopRecepty.cz

Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M32P