Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Borůvkové galette z celozrnné mouky

Nenáročným, ale velmi chutným a zajímavým moučníkem je francouzská galette. Křehké tukové těsto je naplněno borůvkovou směsí s vůní vanilky. Z čerstvých borůvek bude náplň dokonale sladko-kyselá a šťavnatá.

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

2. 8. 2020 12:40

Suroviny pro 3 kusy

3 kusy

Nutriční hodnoty

Energie7 986 kJ / 1 909 kcal
Bílkoviny32,74 g
Tuky82,91 g
Vláknina47,85 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy233,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 8. 2020 17:13

Paráda :yes:<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka špaldová celozrnná, tuk hera, vejce, voda, borůvky, pudink vanilkový, sirup

TopRecepty.cz

Borůvkové galette z celozrnné mouky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8QZ3