Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí
Suroviny
Porce: Cca 8 sklenic
Nutriční hodnoty
Energie | 15 695 kJ / 3 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 150,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 241 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 796,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já měla od známého plno švestek, které už byly docela měkké a chtěly zužitkovat. Tak mě napadla povidla, i když by se max. hodily na slivovici :D
Kdo chce, může ještě sklenice s povidly zavařit.
Inspirace: https://fresh.iprima.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2020 12:38
Marie Svarcova:
To myslíte vážně?
Ledaže, a nyní nechci být impertinentní, ledaže byste byla, promiňte, barvoslepá...
11. 8. 2020 10:51
10. 8. 2020 19:53
10. 8. 2020 15:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 4 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 17 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 18 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 18 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Právě bylo uvařeno:
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 11 minutami
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 16 minutami
Kuřecí nudličky na kari
andrejkowa.nela uvařila před 24 minutami
Pudink s piškůtky
Merylas uvařila před 50 minutami
Kinder Paradiso
Babu1 uvařil před 51 minutami
Bezkonkurenční králík
Michak uvařila před 54 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
broucekSylva uvařila před 1 hodinou
Vepřová kotleta - rychlá
bertidlo uvařila před 1 hodinou
Domácí houskový knedlík
Karoli uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
petrysek2307 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
Voňavá povidla z muchovníku: Jak na netradiční ovocnou pomazánku podle receptu bylinkářky
Další recepty
Suroviny: švestky, cukr třtinový, skořice, badyán, kyselina citronová, med
Pečená švestková povidla s badyánem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E3wY
4 názory